Pursaklar’da Kadına Şiddete Yönelik Farkındalık Semineri

Yerel 23.11.2023 - 13:32, Güncelleme: 23.11.2023 - 13:32
 

Pursaklar’da Kadına Şiddete Yönelik Farkındalık Semineri

Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hanım Evlerindeki kursiyerlere, ‘‘Kadına Yönelik Şiddet ve Farkındalık Haftası’’ nedeniyle seminer verildi.
Pursaklar Belediyesi, kadınların fiziki, psikolojik ve ruhsal vb. şiddetin her türlüsü hakkında bilgi sahibi olabilmeleri ve ailenin korunması ve kadına yönelik şiddetin önlenebilmesi için ‘‘Kadına Yönelik Şiddet ve Farkındalık Haftası’’ konulu seminer düzenledi. Pursaklar İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından verilen seminerde, kadına yönelik şiddetin türleri, yaygınlığı, kadın ve çocuklar üzerindeki etkileri, kadına yönelik şiddetle mücadelenin önemi, kadına yönelik şiddetle mücadele hakkında slayt eşliğinde bilgilendirmede bulunuldu. Kadına yönelik şiddetin her türlüsünü önlemek amacıyla çeşitli seminer programları düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hayme Ana Hanım Evimizde Pursaklar İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden Dr. Özlem Sarıca ‘Kadına Yönelik Şiddet ve Farkındalık Haftası’ ile ilgili seminer verdi. Kadına yönelik fiziki, ruhsal yani kısaca her türlü şiddete sıfır tolerans diyoruz. İlçe kadınlarının şiddetin her türlüsü hakkında bilgi sahibi olabilmeleri için çeşitli seminerle düzenlemeye devam edeceğiz’’ dedi.
Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hanım Evlerindeki kursiyerlere, ‘‘Kadına Yönelik Şiddet ve Farkındalık Haftası’’ nedeniyle seminer verildi.

Pursaklar Belediyesi, kadınların fiziki, psikolojik ve ruhsal vb. şiddetin her türlüsü hakkında bilgi sahibi olabilmeleri ve ailenin korunması ve kadına yönelik şiddetin önlenebilmesi için ‘‘Kadına Yönelik Şiddet ve Farkındalık Haftası’’ konulu seminer düzenledi.

Pursaklar İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından verilen seminerde, kadına yönelik şiddetin türleri, yaygınlığı, kadın ve çocuklar üzerindeki etkileri, kadına yönelik şiddetle mücadelenin önemi, kadına yönelik şiddetle mücadele hakkında slayt eşliğinde bilgilendirmede bulunuldu.

Kadına yönelik şiddetin her türlüsünü önlemek amacıyla çeşitli seminer programları düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hayme Ana Hanım Evimizde Pursaklar İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden Dr. Özlem Sarıca ‘Kadına Yönelik Şiddet ve Farkındalık Haftası’ ile ilgili seminer verdi. Kadına yönelik fiziki, ruhsal yani kısaca her türlü şiddete sıfır tolerans diyoruz. İlçe kadınlarının şiddetin her türlüsü hakkında bilgi sahibi olabilmeleri için çeşitli seminerle düzenlemeye devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.