Pursaklar’da İstihdam Seferberliği

Yerel 13.04.2023 - 11:52, Güncelleme: 13.04.2023 - 11:52
 

Pursaklar’da İstihdam Seferberliği

İş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla yoğun mesai harcayan Pursaklar Belediyesi İstihdam Şefliği aracılığıyla işveren ile iş arayan vatandaşları buluşturmaya devam ediyor.
Göreve geldiği ilk günden bu yana iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak için İstihdam Şefliğini kuran Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, işveren ile iş arayanları bir araya getirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Pursaklar Belediyesi, 50 personel alımı yapacak olan bir firma ile görüşmeler gerçekleştirirkenİstihdam Şefliğine CV bırakan 81 kişiyi aradı. 43 kişi görüşmeyi kabul ederken, işveren ve işçi buluşmasınasadece 25 kişi katılım sağladı. ‘‘İş arayan ve işveren arasında köprü olduğumuz görüşmelere bir kişi dahi gelse; üzerimize düşeni yapmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz’’ Yüzlerce vatandaşa yeni iş kapıları aralamak adına yoğun mesai harcadıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hemşehrilerimizin iş bulmalarına yardımcı olmak için sürekli esnaflarımızla iletişim halindeyiz. İş arayan ve işveren arasında köprü olduğumuz görüşmelere bir kişi dahi gelse; üzerimize düşeni yapmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. İstihdam konusu bizim için en önemli konuların başında geliyor. Bu sebeple kapı kapı dolaşmaya vatandaşlarımıza yeni iş kapıları sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.
İş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla yoğun mesai harcayan Pursaklar Belediyesi İstihdam Şefliği aracılığıyla işveren ile iş arayan vatandaşları buluşturmaya devam ediyor.

Göreve geldiği ilk günden bu yana iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak için İstihdam Şefliğini kuran Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, işveren ile iş arayanları bir araya getirmeye devam ediyor.

Bu doğrultuda Pursaklar Belediyesi, 50 personel alımı yapacak olan bir firma ile görüşmeler gerçekleştirirkenİstihdam Şefliğine CV bırakan 81 kişiyi aradı. 43 kişi görüşmeyi kabul ederken, işveren ve işçi buluşmasınasadece 25 kişi katılım sağladı.

‘‘İş arayan ve işveren arasında köprü olduğumuz görüşmelere bir kişi dahi gelse; üzerimize düşeni yapmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz’’

Yüzlerce vatandaşa yeni iş kapıları aralamak adına yoğun mesai harcadıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hemşehrilerimizin iş bulmalarına yardımcı olmak için sürekli esnaflarımızla iletişim halindeyiz. İş arayan ve işveren arasında köprü olduğumuz görüşmelere bir kişi dahi gelse; üzerimize düşeni yapmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. İstihdam konusu bizim için en önemli konuların başında geliyor. Bu sebeple kapı kapı dolaşmaya vatandaşlarımıza yeni iş kapıları sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.