Pursaklar'da Hizmet İş ile ek zam müjdesi

Ekonomi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 28.02.2024 - 13:38, Güncelleme: 28.02.2024 - 13:38
 

Pursaklar'da Hizmet İş ile ek zam müjdesi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Hizmet İş Sendikası ile imzalanan ek protokolün ardından belediye işçilerine ek zam yapıldı.
Görev süresi boyunca personelinin maaş zammı ve sosyal haklardan en üst düzeyde faydalanmaları için tüm imkanlarını seferber eden Başkan Ertuğrul Çetin, Hizmet İş Sendikası ile imzalanan ek protokol ile belediye işçilerine ek zam uygulandı. Ek protokolün imzalanmasının ardından Başkan Ertuğrul Çetin, şu ifadeleri kullandı: “Hak-İş Hizmet-İş Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy ve işçi personellerimizin taleplerine duyarsız kalmadık. Sözleşme süresi gelmeden ek protokolle maaşlarında iyileştirme yaptık. Çalışanlarımız bizim için çok kıymetli. İşçilerimizin sizlere sözleri var. Daha verimli, daha kaliteli, daha çok çalışacaklar ve yaptıkları iş ne olursa en iyisini yapacaklar. Çalışanlarımız, sendikamız, belediyemiz için hayırlı uğurlu olsun.” Hizmet İş Sendikası ile yapılan ek protokolün ardından Başkan Ertuğrul Çetin, Pursaklar Belediye Başkanlığı önünde yüzlerce belediye personelinin büyük sevgisi ve teveccühü ile karşılandı.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Hizmet İş Sendikası ile imzalanan ek protokolün ardından belediye işçilerine ek zam yapıldı.

Görev süresi boyunca personelinin maaş zammı ve sosyal haklardan en üst düzeyde faydalanmaları için tüm imkanlarını seferber eden Başkan Ertuğrul Çetin, Hizmet İş Sendikası ile imzalanan ek protokol ile belediye işçilerine ek zam uygulandı.

Ek protokolün imzalanmasının ardından Başkan Ertuğrul Çetin, şu ifadeleri kullandı: “Hak-İş Hizmet-İş Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy ve işçi personellerimizin taleplerine duyarsız kalmadık. Sözleşme süresi gelmeden ek protokolle maaşlarında iyileştirme yaptık. Çalışanlarımız bizim için çok kıymetli. İşçilerimizin sizlere sözleri var. Daha verimli, daha kaliteli, daha çok çalışacaklar ve yaptıkları iş ne olursa en iyisini yapacaklar. Çalışanlarımız, sendikamız, belediyemiz için hayırlı uğurlu olsun.”

Hizmet İş Sendikası ile yapılan ek protokolün ardından Başkan Ertuğrul Çetin, Pursaklar Belediye Başkanlığı önünde yüzlerce belediye personelinin büyük sevgisi ve teveccühü ile karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.