Pursaklar'da gençlere ders çalıştıran, kitap okutan mekânlar

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 27.02.2024 - 16:44, Güncelleme: 27.02.2024 - 16:44
 

Pursaklar'da gençlere ders çalıştıran, kitap okutan mekânlar

Pursaklar kitap günlerine ve kitap festivallerine yaptığı ev sahipliği ile dikkati çekiyor. Pursaklar Belediyesi ilçeye ders çalışma alanları da kazandırdı.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, son beş yıl içinde gençlerin sessiz ve sakin ortamlarda ders çalışmalarını sağlamak amacıyla ilçeye yedi Millet Kıraathanesi kazandırdı. Bu haftanın her günü hizmet veren bu kıraathaneler, evlerinde çalışma imkanı bulamayan veya dışarıda ders çalışmayı tercih eden gençler için bir alternatif oluşturuyor. Başkan Çetin, Ak Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ve Ak Parti Pursaklar İlçe Başkanı İbrahim Kopan ile birlikte Alev Alatlı Millet Kıraathanesi'ni ziyaret etti. Başkan Çetin, kıraathanelere katkı sağlayan gençlerle sessiz bir ortamda kısa süreli sohbetler gerçekleştirdiklerini belirtti. Gençlerin ders çalışma alışkanlığına ve kitap okuma alışkanlığına büyük bir destek olan bu kıraathanelerin ilçeye kazandırılmasının önemine vurgu yaptı. Ziyaret sırasında Başkan Çetin, Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ve İlçe Başkanı İbrahim Kopan ile birlikte öğrencilere başarılar diledi. Başkan Çetin, çocukların kitap okuyarak ve ders çalışarak başarılı olmalarını teşvik ettiklerini ve en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarının devam edeceğini ifade etti. Millet Kıraathaneleri, ders çalışmak isteyen öğrencilere ve araştırma yapmak isteyen tüm vatandaşlara sıcak bir ortam sunarken, ücretsiz çay ve çorba ikramıyla da destek oluyor.
Pursaklar kitap günlerine ve kitap festivallerine yaptığı ev sahipliği ile dikkati çekiyor. Pursaklar Belediyesi ilçeye ders çalışma alanları da kazandırdı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, son beş yıl içinde gençlerin sessiz ve sakin ortamlarda ders çalışmalarını sağlamak amacıyla ilçeye yedi Millet Kıraathanesi kazandırdı. Bu haftanın her günü hizmet veren bu kıraathaneler, evlerinde çalışma imkanı bulamayan veya dışarıda ders çalışmayı tercih eden gençler için bir alternatif oluşturuyor. Başkan Çetin, Ak Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ve Ak Parti Pursaklar İlçe Başkanı İbrahim Kopan ile birlikte Alev Alatlı Millet Kıraathanesi'ni ziyaret etti.

Başkan Çetin, kıraathanelere katkı sağlayan gençlerle sessiz bir ortamda kısa süreli sohbetler gerçekleştirdiklerini belirtti. Gençlerin ders çalışma alışkanlığına ve kitap okuma alışkanlığına büyük bir destek olan bu kıraathanelerin ilçeye kazandırılmasının önemine vurgu yaptı. Ziyaret sırasında Başkan Çetin, Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ve İlçe Başkanı İbrahim Kopan ile birlikte öğrencilere başarılar diledi. Başkan Çetin, çocukların kitap okuyarak ve ders çalışarak başarılı olmalarını teşvik ettiklerini ve en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

Millet Kıraathaneleri, ders çalışmak isteyen öğrencilere ve araştırma yapmak isteyen tüm vatandaşlara sıcak bir ortam sunarken, ücretsiz çay ve çorba ikramıyla da destek oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.