Pursaklar’da gazeteler minik ellerde sanata dönüşüyor

Ankara (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2022 - 11:35, Güncelleme: 03.02.2022 - 11:35
 

Pursaklar’da gazeteler minik ellerde sanata dönüşüyor

Pursaklar Belediyesi Hanım Evlerinde sömestr etkinlikleri kapsamında 8-12 yaş grubu çocuklar gazete kâğıdından, çerçeve ve cupcake yaptı. Pursaklar Belediyesi, çocuklara, sanata, eğlenceye ve yaratıcılığa sevk eden bir ara tatil programıyla, atık gazetelerin geri dönüşümle tekrar kullanılması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Hüma Sultan Hanım Evi eğitmenleri tarafından, çocukların çevre bilincini geliştirmek ve çevre duyarlılığına vurgu yapmak amacıyla ara tatil döneminde atık gazetelerden çocuklar, çerçeve yapımı ve cupcake yapımını öğrendi. ‘‘Çeşitli etkinliklerde atık malzemeler en güzel şekilde kullanılabilecek hale geliyor’’ Çocuklara çevre bilincinin kazandırılması amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirildiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Geleceğe temiz bir çevre bırakmak adına Hanım Evlerimizde ve Nezaket Okullarımızda bu tür etkinliklere büyük önem veriyoruz. Çeşitli etkinliklerde atık malzemeler en güzel şekilde kullanılabilecek hale geliyor. Çocuklarımızın da çevre kirliliğiyle ilgili bilinçlendirilmesi amacıyla düzenlenen etkinliklerle eğitmenlerimiz, atık gazete parçalarını sanatla buluşturmalarına yardımcı oluyor. Yıl boyunca gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklerle çocuklarımıza çevre bilincini en iyi şekilde aktarmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi Hanım Evlerinde sömestr etkinlikleri kapsamında 8-12 yaş grubu çocuklar gazete kâğıdından, çerçeve ve cupcake yaptı.

Pursaklar Belediyesi, çocuklara, sanata, eğlenceye ve yaratıcılığa sevk eden bir ara tatil programıyla, atık gazetelerin geri dönüşümle tekrar kullanılması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.

Hüma Sultan Hanım Evi eğitmenleri tarafından, çocukların çevre bilincini geliştirmek ve çevre duyarlılığına vurgu yapmak amacıyla ara tatil döneminde atık gazetelerden çocuklar, çerçeve yapımı ve cupcake yapımını öğrendi.

‘‘Çeşitli etkinliklerde atık malzemeler en güzel şekilde kullanılabilecek hale geliyor’’

Çocuklara çevre bilincinin kazandırılması amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirildiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Geleceğe temiz bir çevre bırakmak adına Hanım Evlerimizde ve Nezaket Okullarımızda bu tür etkinliklere büyük önem veriyoruz. Çeşitli etkinliklerde atık malzemeler en güzel şekilde kullanılabilecek hale geliyor. Çocuklarımızın da çevre kirliliğiyle ilgili bilinçlendirilmesi amacıyla düzenlenen etkinliklerle eğitmenlerimiz, atık gazete parçalarını sanatla buluşturmalarına yardımcı oluyor. Yıl boyunca gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklerle çocuklarımıza çevre bilincini en iyi şekilde aktarmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.