Pursaklar’da Çocukların Tatil Eğlencesi

Yerel 01.02.2023 - 13:34, Güncelleme: 01.02.2023 - 13:34
 

Pursaklar’da Çocukların Tatil Eğlencesi

Pursaklar Belediyesi tarafından, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatili için hazırlanan dolu dolu etkinliklerle çocuklar doyasıya eğleniyor.
Tiyatro gösterilerinden botanik etkinliğine, sihirli kum atölyesinden gölge oyunlarına kadar birçok etkinlikler düzenleyen Pursaklar Belediyesi, Kukla Show gösterisi ile çocuklara eğlence dolu günler sunuyor. Pursaklar Yaşam Merkezi Sinema Salonunda gerçekleştirilen Kukla Show gösterisinde çocuklar unutulmayacak bir gün yaşayarak, doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Çocuklara unutamayacakları bir 15 tatil serüveni yaşatmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuklarımızın dolu dolu bir yarıyıl tatili geçirmeleri için hazırladığımız etkinlik programımız hız kesmeden devam ediyor. Bugünde çocuklarımız keyif dolu vakit geçirdikleri Kukla Show etkinliği düzenledik. Küçük kardeşlerimizin gözlerinde gördüğümüz sevinç ve mutluluk dünyalara bedel. Onlar için ne yapsak azdır. Onların yüzlerinin güleceği programlar yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.
Pursaklar Belediyesi tarafından, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatili için hazırlanan dolu dolu etkinliklerle çocuklar doyasıya eğleniyor.

Tiyatro gösterilerinden botanik etkinliğine, sihirli kum atölyesinden gölge oyunlarına kadar birçok etkinlikler düzenleyen Pursaklar Belediyesi, Kukla Show gösterisi ile çocuklara eğlence dolu günler sunuyor.

Pursaklar Yaşam Merkezi Sinema Salonunda gerçekleştirilen Kukla Show gösterisinde çocuklar unutulmayacak bir gün yaşayarak, doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Çocuklara unutamayacakları bir 15 tatil serüveni yaşatmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuklarımızın dolu dolu bir yarıyıl tatili geçirmeleri için hazırladığımız etkinlik programımız hız kesmeden devam ediyor. Bugünde çocuklarımız keyif dolu vakit geçirdikleri Kukla Show etkinliği düzenledik. Küçük kardeşlerimizin gözlerinde gördüğümüz sevinç ve mutluluk dünyalara bedel. Onlar için ne yapsak azdır. Onların yüzlerinin güleceği programlar yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.