Pursaklar’da Çocuklar Şen

Yerel 20.11.2023 - 12:34, Güncelleme: 20.11.2023 - 12:34
 

Pursaklar’da Çocuklar Şen

Pursaklar Belediyesi, çocukların ara tatilde güzel vakit geçirmeleri ve eğlenebilmeleri için ‘‘Çocuklarımızı İçin Kısa Bir Mola’’ sloganı ile 24 farklı etkinlik düzenledi.
Pursaklar Belediyesi,‘‘Çocuklarımızı için Kısa Bir Mola’ sloganıyla yapılan etkinliklerde, Pursaklar Yaşam Merkezi, Saray Kültür Merkezi ve Altınova Mahalle Konağı’nda minikler arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirip çeşitli oyunlar ve sürpriz eğlencelerle 24 farklı etkinlik düzenledi. Pursaklar Belediyesi, minikler arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirip tiyatro oyunları, kara tahta boyama, parti atölyesi, mutfak atölyesi, geoboard etkinliği, kukla show,botanik etkinliği, sinema gösterileri, sihirli kum atölyesi etkinliği, çeşitli oyunlar ve sürpriz eğlenceler sunarak çocuklara unutulmaz bir hafta yaşattı. Etkinlik alanlarına gelerek çocukları bir an dahi yalnız bırakmayan Başkan Ertuğrul Çetin, çocukların eğlencelerine dâhil olarak birbirinden farklı etkinlikleri miniklerle birlikte yaparak onların heyecanlarına ve mutluluklarına ortak oldu. ‘‘Bütün öğrencilerimize iyi dersler diliyorum’’ Çocuklara ara tatilde mutlulukla ve sevinçle hatırlayacakları birçok etkinlik düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Mini ara tatilde çocuklarımız için Pursaklar Yaşam Merkezi, Saray Kültür Merkezi ve Altınova Mahalle Konağımızda toplamda 24 etkinlik yaparak binlerce çocuğun eğlenirken öğrenmesine vesile olduk. Şimdi okul vakti.Bütün öğrencilerimize iyi dersler diliyorum’’ dedi.      
Pursaklar Belediyesi, çocukların ara tatilde güzel vakit geçirmeleri ve eğlenebilmeleri için ‘‘Çocuklarımızı İçin Kısa Bir Mola’’ sloganı ile 24 farklı etkinlik düzenledi.

Pursaklar Belediyesi,‘‘Çocuklarımızı için Kısa Bir Mola’ sloganıyla yapılan etkinliklerde, Pursaklar Yaşam Merkezi, Saray Kültür Merkezi ve Altınova Mahalle Konağı’nda minikler arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirip çeşitli oyunlar ve sürpriz eğlencelerle 24 farklı etkinlik düzenledi.

Pursaklar Belediyesi, minikler arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirip tiyatro oyunları, kara tahta boyama, parti atölyesi, mutfak atölyesi, geoboard etkinliği, kukla show,botanik etkinliği, sinema gösterileri, sihirli kum atölyesi etkinliği, çeşitli oyunlar ve sürpriz eğlenceler sunarak çocuklara unutulmaz bir hafta yaşattı.

Etkinlik alanlarına gelerek çocukları bir an dahi yalnız bırakmayan Başkan Ertuğrul Çetin, çocukların eğlencelerine dâhil olarak birbirinden farklı etkinlikleri miniklerle birlikte yaparak onların heyecanlarına ve mutluluklarına ortak oldu.

‘‘Bütün öğrencilerimize iyi dersler diliyorum’’

Çocuklara ara tatilde mutlulukla ve sevinçle hatırlayacakları birçok etkinlik düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Mini ara tatilde çocuklarımız için Pursaklar Yaşam Merkezi, Saray Kültür Merkezi ve Altınova Mahalle Konağımızda toplamda 24 etkinlik yaparak binlerce çocuğun eğlenirken öğrenmesine vesile olduk. Şimdi okul vakti.Bütün öğrencilerimize iyi dersler diliyorum’’ dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.