Pursaklar’da Çocuklar Sanatla Yoğruluyor

Kültür-Sanat 10.11.2023 - 19:00, Güncelleme: 10.11.2023 - 19:00
 

Pursaklar’da Çocuklar Sanatla Yoğruluyor

Kültürel ve sanatsal gösterilerin hayat bulduğu Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde ‘‘Hayal Dükkânı’’ tiyatro oyunu çocuklarla buluştu.
Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete açıldığı günden bu yana, 7’den 70’e tüm vatandaşlara hitap eden, kültürel ve sanatsal gösterilerin hayat bulduğu Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde ‘‘Hayal Dükkânı’’ tiyatro oyunu 2 gün boyunca çocuklarla buluştu. Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde iki zaman yolcusunun maceralarını konu alan Hayal Dükkânı tiyatro gösterisinde salonu tıka basa dolduran çocuklar oyuna büyük bir ilgi gösterirken, unutulmaz anlar yaşadılar. Kültüre ve sanata olan ilginin her geçen gün artarak devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuk oyunu Hayal Dükkânı, Devlet Tiyatroları Pursaklar sahnesindeydi. İki gün boyunca yoğun ilgiyle izlendi. Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek bizim için çok değerli. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız başta olmak üzere ilçemiz için kültürel ve sanatsal etkinliklere yönelik yatırımlarımız artarak devam edecek’’ dedi.  
Kültürel ve sanatsal gösterilerin hayat bulduğu Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde ‘‘Hayal Dükkânı’’ tiyatro oyunu çocuklarla buluştu.

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete açıldığı günden bu yana, 7’den 70’e tüm vatandaşlara hitap eden, kültürel ve sanatsal gösterilerin hayat bulduğu Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde ‘‘Hayal Dükkânı’’ tiyatro oyunu 2 gün boyunca çocuklarla buluştu.

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde iki zaman yolcusunun maceralarını konu alan Hayal Dükkânı tiyatro gösterisinde salonu tıka basa dolduran çocuklar oyuna büyük bir ilgi gösterirken, unutulmaz anlar yaşadılar.

Kültüre ve sanata olan ilginin her geçen gün artarak devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuk oyunu Hayal Dükkânı, Devlet Tiyatroları Pursaklar sahnesindeydi. İki gün boyunca yoğun ilgiyle izlendi. Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek bizim için çok değerli. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız başta olmak üzere ilçemiz için kültürel ve sanatsal etkinliklere yönelik yatırımlarımız artarak devam edecek’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.