Pursaklar’da Çocuklar Eğlenirken Öğreniyor

Yerel 30.11.2023 - 13:54, Güncelleme: 30.11.2023 - 13:54
 

Pursaklar’da Çocuklar Eğlenirken Öğreniyor

Pursaklar Belediyesine bağlı Nezaket Okullarında minik öğrenciler, tiyatro oyunları ve birbirinden farklı çeşitli etkinliklerle eğlenmeye ve öğrenmeye devam ediyor.
Düzenlediği kültür sanat etkinlikleri ile 7’den 70’e herkese hitap ederken özellikle çocuklara yönelik gerçekleştirilen etkinliklerle büyük takdir toplayanPursaklar Belediyesi, Nezaket Okullarında gerçekleştirdiği etkinliklerle minik öğrencilerin hem eğlenceli anlar yaşamasına hem de eğlenerek öğrenmelerine imkân sunuyor. Nezaket Okullarının minik öğrencileri, Dora tiyatro ekibinin hazırlamış olduğu Arkadaşlık ve dostluk konulu tiyatro gösterisini izleyerek eğlence dolu dakikalar geçirdi. Nezaket Okullarındaki çocukların eğlenirken öğrenmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Nezaket Okullarımızda çocuklarımızın daha verimli ve eğlenerek vakit geçirebilmesi için tiyatro etkinliği gerçekleştirildi. Minik öğrenciler, tiyatro oyunları ve çeşitli etkinliklerle öğrenme becerilerini daha hızlı geliştirme fırsatı buluyor. Bu tür etkinliklerle çocuklarımızın sosyo-kültürel gelişimlerini olumlu yönde etkiliyoruz. Öğrencilerimiz gelişimlerini en iyi noktaya getirmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
Pursaklar Belediyesine bağlı Nezaket Okullarında minik öğrenciler, tiyatro oyunları ve birbirinden farklı çeşitli etkinliklerle eğlenmeye ve öğrenmeye devam ediyor.

Düzenlediği kültür sanat etkinlikleri ile 7’den 70’e herkese hitap ederken özellikle çocuklara yönelik gerçekleştirilen etkinliklerle büyük takdir toplayan Pursaklar Belediyesi, Nezaket Okullarında gerçekleştirdiği etkinliklerle minik öğrencilerin hem eğlenceli anlar yaşamasına hem de eğlenerek öğrenmelerine imkân sunuyor.

Nezaket Okullarının minik öğrencileri, Dora tiyatro ekibinin hazırlamış olduğu Arkadaşlık ve dostluk konulu tiyatro gösterisini izleyerek eğlence dolu dakikalar geçirdi.

Nezaket Okullarındaki çocukların eğlenirken öğrenmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Nezaket Okullarımızda çocuklarımızın daha verimli ve eğlenerek vakit geçirebilmesi için tiyatro etkinliği gerçekleştirildi. Minik öğrenciler, tiyatro oyunları ve çeşitli etkinliklerle öğrenme becerilerini daha hızlı geliştirme fırsatı buluyor. Bu tür etkinliklerle çocuklarımızın sosyo-kültürel gelişimlerini olumlu yönde etkiliyoruz. Öğrencilerimiz gelişimlerini en iyi noktaya getirmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.