Pursaklar'da çocuklar 15 günlük tatilde bol bol eğlendi

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 05.02.2024 - 11:30, Güncelleme: 05.02.2024 - 11:30
 

Pursaklar'da çocuklar 15 günlük tatilde bol bol eğlendi

Pursaklar Belediyesi, yıl boyunca düzenlenen kurs ve atölyelerle çocukların gelişimine katkıda bulunarak, sömestr tatili boyunca da çocuklara çeşitli etkinlikler düzenledi.
Saray Kültür Merkezi, Pursaklar Yaşam Merkezi, Altınova Mahalle Konağı, Karşıyaka Mahalle Konağı, Sirkeli Mahalle Konağında gerçekleştirilen gösteriler, çocuklardan yoğun ilgi gördü. Sinema gösterileri, tiyatro oyunları, kukla gösterileri, bubble ve sihirbaz şovları, atölye çalışmaları gibi etkinliklerle çocuklar 15 gün boyunca keyifli vakit geçirdi. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sömestr tatilinde düzenlenen etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, çocuklara yönelik düzenledikleri farklı etkinliklerle okul stresini eğlenceyle atmalarını sağladıklarını belirtti. Başkan Çetin, bu tür etkinlikleri bir gelenek haline getirdiklerini ve binlerce çocuğu ağırladıklarını ifade ederek, velilerin de çocuklarının mutlu olduğunu vurguladı. Yıl içinde de çocuklara yönelik benzer etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Pursaklar Belediyesi, yıl boyunca düzenlenen kurs ve atölyelerle çocukların gelişimine katkıda bulunarak, sömestr tatili boyunca da çocuklara çeşitli etkinlikler düzenledi.

Saray Kültür Merkezi, Pursaklar Yaşam Merkezi, Altınova Mahalle Konağı, Karşıyaka Mahalle Konağı, Sirkeli Mahalle Konağında gerçekleştirilen gösteriler, çocuklardan yoğun ilgi gördü. Sinema gösterileri, tiyatro oyunları, kukla gösterileri, bubble ve sihirbaz şovları, atölye çalışmaları gibi etkinliklerle çocuklar 15 gün boyunca keyifli vakit geçirdi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sömestr tatilinde düzenlenen etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, çocuklara yönelik düzenledikleri farklı etkinliklerle okul stresini eğlenceyle atmalarını sağladıklarını belirtti. Başkan Çetin, bu tür etkinlikleri bir gelenek haline getirdiklerini ve binlerce çocuğu ağırladıklarını ifade ederek, velilerin de çocuklarının mutlu olduğunu vurguladı. Yıl içinde de çocuklara yönelik benzer etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.