Pursaklar'da camilere Ramazan temizliği

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 05.03.2024 - 17:26, Güncelleme: 05.03.2024 - 17:26
 

Pursaklar'da camilere Ramazan temizliği

Ramazan ayına sayılı günler kala Pursaklar Belediyesi, camileri ve mescitleri titizlikle temizleyip dezenfekte ederek, sağlıklı bir ortam oluşturuyor...
Pursaklar Belediyesi, 11 Mart'ta başlayacak olan Ramazan ayı yaklaşırken camilerde kılınacak teravih namazları öncesinde vatandaşların daha hijyenik ortamlarda ibadet etmelerini sağlamak amacıyla temizlik çalışmalarını hızla sürdürüyor. Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, süpürme işlemleri, tozların alınması, camların silinmesi, ayakkabılıkların ve merdivenlerin silinmesi, abdesthanelerin yıkanması gibi alanlarda detaylı bir temizlik gerçekleştiriyor. Bu çalışmalarla teravih namazlarına yoğun ilgi göstermesi beklenen cami cemaatinin kullanımına hazır hale getiriliyor. "Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için camilerimizde düzenli temizlik yapıyoruz" diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, şunları ekledi: "Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte ekiplerimiz, ilçemizdeki camilerin ve mescitlerin kapsamlı bir şekilde temizliğini gerçekleştiriyor. Yıl boyunca rutin olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmaların yanı sıra Ramazan öncesinde camilerimizi detaylı bir şekilde temizliyoruz. Hemşehrilerimizin huzur içinde, sağlıklı ortamlarda ibadet edebilmeleri için Ramazan ayı boyunca temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz."
Ramazan ayına sayılı günler kala Pursaklar Belediyesi, camileri ve mescitleri titizlikle temizleyip dezenfekte ederek, sağlıklı bir ortam oluşturuyor...

Pursaklar Belediyesi, 11 Mart'ta başlayacak olan Ramazan ayı yaklaşırken camilerde kılınacak teravih namazları öncesinde vatandaşların daha hijyenik ortamlarda ibadet etmelerini sağlamak amacıyla temizlik çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, süpürme işlemleri, tozların alınması, camların silinmesi, ayakkabılıkların ve merdivenlerin silinmesi, abdesthanelerin yıkanması gibi alanlarda detaylı bir temizlik gerçekleştiriyor. Bu çalışmalarla teravih namazlarına yoğun ilgi göstermesi beklenen cami cemaatinin kullanımına hazır hale getiriliyor.

"Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için camilerimizde düzenli temizlik yapıyoruz" diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, şunları ekledi: "Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte ekiplerimiz, ilçemizdeki camilerin ve mescitlerin kapsamlı bir şekilde temizliğini gerçekleştiriyor. Yıl boyunca rutin olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmaların yanı sıra Ramazan öncesinde camilerimizi detaylı bir şekilde temizliyoruz. Hemşehrilerimizin huzur içinde, sağlıklı ortamlarda ibadet edebilmeleri için Ramazan ayı boyunca temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.