Pursaklar’da Camiler Ramazan Ayına Hazırlanıyor

Yerel 16.03.2023 - 13:19, Güncelleme: 16.03.2023 - 13:19
 

Pursaklar’da Camiler Ramazan Ayına Hazırlanıyor

Pursaklar Belediyesi, Ramazan Ayına sayılı günler kala camilerin en ufak ayrıntısına kadar temizleyip dezenfekte ederek, sağlıklı hale getiriyor.
  Pursaklar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Ayı itibari ile camilerde kılınacak olan teravih namazları öncesi vatandaşların, daha hijyenikortamlarda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Süpürme işlemleri, tozların alınması, camların silinmesi, ayakkabılıkların ve merdivenlerin silinmesi, abdesthanelerin yıkanması vb. alanların detaylı bir şekilde temizleyen belediye ekipleri,teravih namazlarına yoğun ilgi göstermesi beklenen cami cemaatinin kullanımına hazır hale getiriyor. ‘‘Ramazan ayının yaklaşmasıyla ekiplerimiz ilçemizde bulunan camilerin bakım ve temizliğini yapmaya devam ediyor’’ Vatandaşların ibadetlerini gönül rahatlığıyla yapabilmeleri için yoğun mesai harcadıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Ramazan ayının yaklaşmasıyla ekiplerimiz ilçemizde bulunan camilerin bakım ve temizliğini yapmaya devam ediyor. İlçe genelindeki tüm camilerimizde kapsamlı bir şekilde temizliyoruz. Hemşehrilerimizin ibadetlerini huzur içinde, sağlıklı ortamlarda yapabilmeleri için temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızı Ramazan ayı boyunca aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz’’ dedi.
Pursaklar Belediyesi, Ramazan Ayına sayılı günler kala camilerin en ufak ayrıntısına kadar temizleyip dezenfekte ederek, sağlıklı hale getiriyor.

 

Pursaklar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Ayı itibari ile camilerde kılınacak olan teravih namazları öncesi vatandaşların, daha hijyenikortamlarda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için temizlik çalışmalarını sürdürüyor.


Süpürme işlemleri, tozların alınması, camların silinmesi, ayakkabılıkların ve merdivenlerin silinmesi, abdesthanelerin yıkanması vb. alanların detaylı bir şekilde temizleyen belediye ekipleri,teravih namazlarına yoğun ilgi göstermesi beklenen cami cemaatinin kullanımına hazır hale getiriyor.

‘‘ Ramazan ayının yaklaşmasıyla ekiplerimiz ilçemizde bulunan camilerin bakım ve temizliğini yapmaya devam ediyor’’

Vatandaşların ibadetlerini gönül rahatlığıyla yapabilmeleri için yoğun mesai harcadıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘ Ramazan ayının yaklaşmasıyla ekiplerimiz ilçemizde bulunan camilerin bakım ve temizliğini yapmaya devam ediyor. İlçe genelindeki tüm camilerimizde kapsamlı bir şekilde temizliyoruz. Hemşehrilerimizin ibadetlerini huzur içinde, sağlıklı ortamlarda yapabilmeleri için temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızı Ramazan ayı boyunca aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.