Pursaklar’da Berat Kandili’nde Eller Depremzedeler için Semaya Kalktı

Güncel 07.03.2023 - 11:43, Güncelleme: 07.03.2023 - 11:43
 

Pursaklar’da Berat Kandili’nde Eller Depremzedeler için Semaya Kalktı

Pursaklar Belediyesi tarafından Berat Kandili vesilesiyle Hüma Sultan Hanım Evinde hanımlara yönelik kandil programı düzenlendi.
On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in habercisi, rahmet ve mağfiret gecesi olan Berat Kandili münasebetiyle Pursaklar Belediyesine bağlı Hüma Sultan Hanım Evinde kandil programı düzenlendi. Berat Kandili programı ney dinletisi ile başlamasının ardından depremde hayatını kaybeden vatandaşlara dualar edilip, Kur’an-ı Kerim okundu. Kandil programının ardından katılımcılara kandil simidi ikram edildi. ‘‘Berat Kandili vesilesiyle kursiyerlerimiz deprem bölgesinde vefat edenler vatandaşlarımız için dua edip, Kur’an-ı Kerim okudular’’ Berat Kandili gecesinde ellerin ve gönüllerin herkese uzanabileceği şekilde semaya açıldığını belirtenBelediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hüma Sultan Hanım Evimizin değerli kursiyerleri, Berat Kandili vesilesiyle bir araya gelerek deprem bölgesinde vefat edenler vatandaşlarımız için dua edip, Kur’an-ı Kerim okudular. Başta depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara Allah'tan acil şifalar diliyorum. Allah (c.c.) kabul etsin inşallah’’ dedi.
Pursaklar Belediyesi tarafından Berat Kandili vesilesiyle Hüma Sultan Hanım Evinde hanımlara yönelik kandil programı düzenlendi.

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in habercisi, rahmet ve mağfiret gecesi olan Berat Kandili münasebetiyle Pursaklar Belediyesine bağlı Hüma Sultan Hanım Evinde kandil programı düzenlendi.

Berat Kandili programı ney dinletisi ile başlamasının ardından depremde hayatını kaybeden vatandaşlara dualar edilip, Kur’an-ı Kerim okundu. Kandil programının ardından katılımcılara kandil simidi ikram edildi.

‘‘ Berat Kandili vesilesiyle kursiyerlerimiz deprem bölgesinde vefat edenler vatandaşlarımız için dua edip, Kur’an-ı Kerim okudular’’

Berat Kandili gecesinde ellerin ve gönüllerin herkese uzanabileceği şekilde semaya açıldığını belirtenBelediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hüma Sultan Hanım Evimizin değerli kursiyerleri, Berat Kandili vesilesiyle bir araya gelerek deprem bölgesinde vefat edenler vatandaşlarımız için dua edip, Kur’an-ı Kerim okudular. Başta depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara Allah'tan acil şifalar diliyorum. Allah (c.c.) kabul etsin inşallah’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.