Pursaklar'da Başkan Ertuğrul Çetin gece gündüz esnafı dinliyor

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 30.01.2024 - 12:17, Güncelleme: 30.01.2024 - 12:17
 

Pursaklar'da Başkan Ertuğrul Çetin gece gündüz esnafı dinliyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, günün ilk ışıklarıyla birlikte başladığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerini gece boyunca sürdürüyor.
Her zaman ilçe halkı ile bir arada olmaya öncelik veren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, mahallelerde esnaflar ve vatandaşlarla yoğun ilgi ve sevgiyle karşılaşıyor. Başkan Ertuğrul Çetin, mahalleleri, caddeleri ve sokakları tek tek dolaşarak ilçe halkının taleplerini büyük bir dikkatle dinliyor ve not alıyor. Aynı zamanda ilçede gerçekleştirilen ve devam eden projeler hakkında bilgi veriyor, görüş alışverişinde bulunuyor. "HER YATIRIMDA İLÇE SAKİNLERİNİN GÖRÜŞÜ ALINIYOR" "Saat mefhumu yok. İlçemizi karış karış geziyoruz" diyen Başkan Ertuğrul Çetin, günün her saatinde vatandaşlarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtiyor. "Hal hatır sormadan, hayırlı işler dilemeden geçmiyoruz. Halkımızın istek ve önerilerini birebir dinleme imkanı buluyoruz. Yapacağımız her türlü hizmette, projede ve yatırımda ilçe sakinlerimizin fikrini alıyor ve onlara kulak veriyoruz. Bütün hemşehrilerimize ve esnaflarımıza güleryüzleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederim. Türkiye'nin yüzyılında durmadan, yorulmadan vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, günün ilk ışıklarıyla birlikte başladığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerini gece boyunca sürdürüyor.

Her zaman ilçe halkı ile bir arada olmaya öncelik veren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, mahallelerde esnaflar ve vatandaşlarla yoğun ilgi ve sevgiyle karşılaşıyor.

Başkan Ertuğrul Çetin, mahalleleri, caddeleri ve sokakları tek tek dolaşarak ilçe halkının taleplerini büyük bir dikkatle dinliyor ve not alıyor. Aynı zamanda ilçede gerçekleştirilen ve devam eden projeler hakkında bilgi veriyor, görüş alışverişinde bulunuyor.

"HER YATIRIMDA İLÇE SAKİNLERİNİN GÖRÜŞÜ ALINIYOR"

"Saat mefhumu yok. İlçemizi karış karış geziyoruz" diyen Başkan Ertuğrul Çetin, günün her saatinde vatandaşlarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtiyor. "Hal hatır sormadan, hayırlı işler dilemeden geçmiyoruz. Halkımızın istek ve önerilerini birebir dinleme imkanı buluyoruz. Yapacağımız her türlü hizmette, projede ve yatırımda ilçe sakinlerimizin fikrini alıyor ve onlara kulak veriyoruz. Bütün hemşehrilerimize ve esnaflarımıza güleryüzleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederim. Türkiye'nin yüzyılında durmadan, yorulmadan vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.