Pursaklar’da 15 Temmuz Şehidi Dualarla Anıldı

Yerel 13.11.2023 - 11:48, Güncelleme: 13.11.2023 - 11:48
 

Pursaklar’da 15 Temmuz Şehidi Dualarla Anıldı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Özcan Özsoy’un şehadetin yıldönümünde Türkiye Gaziler ve Şehitler Vakfı Pursaklar Temsilciliğinde düzenlenen mevlit programına katıldı.
Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaralanan ve 118 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra şehit düşen Özcan Özsoy’un şehadetin yıldönümü münasebetiyle Türkiye Gaziler ve Şehitler Vakfı Pursaklar Temsilciliğinde düzenlenen mevlide katıldı. Darbeci hainlere karşı canını ortaya koyan vatandaşları bir an dahi unutmadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘118 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra şehadete yürüyen 15 Temmuz şehidimiz Özcan Özsoy’un vefatının seneyi devriyesinde düzenlenen Mevlit programına katıldık. Millet olarak tarihe not düştüğümüz bir gece olarak 15 Temmuz, her zaman hafızalarda yaşayacaktır. Bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun’’ dedi. Başkan Ertuğrul Çetin’in yanı sıra İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşların katılım sağladığı programda, şehidin ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, Yunus Yılmaz nezdinde tüm şehitler dualarla yâd edildi.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Özcan Özsoy’un şehadetin yıldönümünde Türkiye Gaziler ve Şehitler Vakfı Pursaklar Temsilciliğinde düzenlenen mevlit programına katıldı.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaralanan ve 118 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra şehit düşen Özcan Özsoy’un şehadetin yıldönümü münasebetiyle Türkiye Gaziler ve Şehitler Vakfı Pursaklar Temsilciliğinde düzenlenen mevlide katıldı.

Darbeci hainlere karşı canını ortaya koyan vatandaşları bir an dahi unutmadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘118 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra şehadete yürüyen 15 Temmuz şehidimiz Özcan Özsoy’un vefatının seneyi devriyesinde düzenlenen Mevlit programına katıldık. Millet olarak tarihe not düştüğümüz bir gece olarak 15 Temmuz, her zaman hafızalarda yaşayacaktır. Bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun’’ dedi.

Başkan Ertuğrul Çetin’in yanı sıra İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşların katılım sağladığı programda, şehidin ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, Yunus Yılmaz nezdinde tüm şehitler dualarla yâd edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.