Pursaklar’a Yeni İmar Yolları

Yerel 28.07.2023 - 11:34, Güncelleme: 28.07.2023 - 11:34
 

Pursaklar’a Yeni İmar Yolları

İlçeye olan yoğun ilgi ile birlikte yeni yerleşim yerlerinin çoğalması nedeniyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların kolay ulaşım sağlaması için yatırımlarına devam ediyor.
Değişen, dönüşen ve günden güne bütün ilgiyi üzerine çeken Pursaklar’da, ulaşım ağını zenginleştirmek ve alternatif yol güzergâhlarını çeşitlendirmek amacıyla Pursaklar Belediyesi, yeni imar yollarının açımına devam ediyor. Vatandaşların istedikleri noktalara sorunsuz ve güven içerisinde gidebilmeleri için çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, artan nüfus ve yeni yerleşim yerlerinin çoğalması nedeniyle ilçe dışından gelen vatandaşların evlerine herhangi bir aksaklık olmadan ulaşabilmeleri için yeni imar yolları kazandırıyor. Pursaklar’ın il ve ilçe dışından yoğun ilgi görmesi ile birlikte yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkması nedeniyle yeni imar yolları kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hemşehrilerimizin istedikleri yere rahatlıkla ulaşabilmeleri için ilçemizin farklı noktalarında yeni imar yolları açmaya devam ediyoruz. Yeni açılan yollarımızla birlikte vatandaşlarımız ev ve iş yerlerine güven ve huzur içerisinde ulaşım sağlama imkânı bulacak. İlçe sakinlerimizin hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarımız aralıksız devam edecek’’ dedi.
İlçeye olan yoğun ilgi ile birlikte yeni yerleşim yerlerinin çoğalması nedeniyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların kolay ulaşım sağlaması için yatırımlarına devam ediyor.

Değişen, dönüşen ve günden güne bütün ilgiyi üzerine çeken Pursaklar’da, ulaşım ağını zenginleştirmek ve alternatif yol güzergâhlarını çeşitlendirmek amacıyla Pursaklar Belediyesi, yeni imar yollarının açımına devam ediyor.

Vatandaşların istedikleri noktalara sorunsuz ve güven içerisinde gidebilmeleri için çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, artan nüfus ve yeni yerleşim yerlerinin çoğalması nedeniyle ilçe dışından gelen vatandaşların evlerine herhangi bir aksaklık olmadan ulaşabilmeleri için yeni imar yolları kazandırıyor.

Pursaklar’ın il ve ilçe dışından yoğun ilgi görmesi ile birlikte yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkması nedeniyle yeni imar yolları kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hemşehrilerimizin istedikleri yere rahatlıkla ulaşabilmeleri için ilçemizin farklı noktalarında yeni imar yolları açmaya devam ediyoruz. Yeni açılan yollarımızla birlikte vatandaşlarımız ev ve iş yerlerine güven ve huzur içerisinde ulaşım sağlama imkânı bulacak. İlçe sakinlerimizin hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarımız aralıksız devam edecek’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.