Pursaklar Yeni Eğitim Öğretim Dönemine Hazırlanıyor

Yerel 18.08.2023 - 09:42, Güncelleme: 18.08.2023 - 09:42
 

Pursaklar Yeni Eğitim Öğretim Dönemine Hazırlanıyor

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında minik öğrencilerin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğitim alabilmeleri için 2023-2024 eğitim-öğretim yılı öncesi boya badana çalışması gerçekleştiriyor.
Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Nezaket Okullarında, fiziki koşulları daha sağlıklı bir noktaya taşıyabilmek için geleceğin teminatı olan minik öğrencilerin temiz ve hijyenik ortamlarda eğitim alabilmeleri için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarda derslikler, lavabolar, ortak kullanım alanları başta olmak üzere her nokta detaylıca boyanmasının ardından titizlikle temizlenerek tertemiz, pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuluyor. Çocuklarımızın tertemiz ortamlarda eğitim alabilmeleri için Nezaket Okullarının tekrardan elden geçtiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuklarımızın temiz ve hijyenik ortamlarda eğitim görebilmeleri için Nezaket Okullarımızda eğitim öğretim dönemi öncesi boya badana çalışmaları yürütüyoruz.Bizlere emanet edilecek olan çocuklarımıza en kaliteli eğitimi, en kaliteli ortamlarda vermek adına hazırlık yapıyoruz. Belli bir takvim doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayarak, yeni eğitim döneminde pırıl pırıl, tertemiz ortamlarda çocuklarımızı karşılayacağız’’ dedi.
Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında minik öğrencilerin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğitim alabilmeleri için 2023-2024 eğitim-öğretim yılı öncesi boya badana çalışması gerçekleştiriyor.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Nezaket Okullarında, fiziki koşulları daha sağlıklı bir noktaya taşıyabilmek için geleceğin teminatı olan minik öğrencilerin temiz ve hijyenik ortamlarda eğitim alabilmeleri için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarda derslikler, lavabolar, ortak kullanım alanları başta olmak üzere her nokta detaylıca boyanmasının ardından titizlikle temizlenerek tertemiz, pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuluyor.

Çocuklarımızın tertemiz ortamlarda eğitim alabilmeleri için Nezaket Okullarının tekrardan elden geçtiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuklarımızın temiz ve hijyenik ortamlarda eğitim görebilmeleri için Nezaket Okullarımızda eğitim öğretim dönemi öncesi boya badana çalışmaları yürütüyoruz.Bizlere emanet edilecek olan çocuklarımıza en kaliteli eğitimi, en kaliteli ortamlarda vermek adına hazırlık yapıyoruz. Belli bir takvim doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayarak, yeni eğitim döneminde pırıl pırıl, tertemiz ortamlarda çocuklarımızı karşılayacağız’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.