Pursaklar Yaz Konserlerine Coşku Dolu Başlangıç

Yerel 09.07.2023 - 11:03, Güncelleme: 09.07.2023 - 11:03
 

Pursaklar Yaz Konserlerine Coşku Dolu Başlangıç

7’den 70’e tüm vatandaşlara hitap eden organizasyonlarla büyük takdir toplayan Pursaklar Belediyesi Yaz Konserlerine, Ankaralı Mahmut ve Asena Bilge Atalay konserleri ile start verdi.
Pursaklar Belediyesi tarafından temmuz ayı boyunca devam edecek olan ve ilki Saray Selçuklu Meydanı'nda gerçekleştirilen Pursaklar Yaz Konserleri, vatandaşların yoğun katılımları ile birlikte büyük bir coşku ile başladı. Açılış konuşmalarını gerçekleştiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Bu sene ikincisini düzenlediğimiz Pursaklar Yaz Konserleri ile keyif dolu bir akşam yaşayacağız. Hemsehrilerimizin, kültür ve sanatla iç içe olabilmeleri için birbirinden farklı etkinlikler düzenliyor ve planlıyoruz. Pursaklar Yaz Konserlerimize yoğun ilgi gösteren ilçe sakinlerimize teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı bu büyük coşkuya davet ediyorum’’ dedi. Ertuğrul Başkan’ın açılış konuşmalarının ardından Ankaralı Mahmut ve Asena Bilge Atalay sahne alırken, konser alanını hınca hınç dolduran vatandaşlar, müzikle dolu bir gün geçirme fırsatı buldu. Başkan Ertuğrul Çetin, Pursaklar Yaz Konserlerinde büyük coşku yaşayan hemşehrilerini son ana kadar yalnız bırakmayarak, sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara eşlik etti
7’den 70’e tüm vatandaşlara hitap eden organizasyonlarla büyük takdir toplayan Pursaklar Belediyesi Yaz Konserlerine, Ankaralı Mahmut ve Asena Bilge Atalay konserleri ile start verdi.

Pursaklar Belediyesi tarafından temmuz ayı boyunca devam edecek olan ve ilki Saray Selçuklu Meydanı'nda gerçekleştirilen Pursaklar Yaz Konserleri, vatandaşların yoğun katılımları ile birlikte büyük bir coşku ile başladı.

Açılış konuşmalarını gerçekleştiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Bu sene ikincisini düzenlediğimiz Pursaklar Yaz Konserleri ile keyif dolu bir akşam yaşayacağız. Hemsehrilerimizin, kültür ve sanatla iç içe olabilmeleri için birbirinden farklı etkinlikler düzenliyor ve planlıyoruz. Pursaklar Yaz Konserlerimize yoğun ilgi gösteren ilçe sakinlerimize teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı bu büyük coşkuya davet ediyorum’’ dedi.

Ertuğrul Başkan’ın açılış konuşmalarının ardından Ankaralı Mahmut ve Asena Bilge Atalay sahne alırken, konser alanını hınca hınç dolduran vatandaşlar, müzikle dolu bir gün geçirme fırsatı buldu.

Başkan Ertuğrul Çetin, Pursaklar Yaz Konserlerinde büyük coşku yaşayan hemşehrilerini son ana kadar yalnız bırakmayarak, sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara eşlik etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.