Pursaklar Tebessüm Eden Çocuklarla Dolu

Yerel 28.08.2023 - 13:15, Güncelleme: 28.08.2023 - 13:15
 

Pursaklar Tebessüm Eden Çocuklarla Dolu

Çocuklara yönelik her gün farklı organizasyonlarla unutulmaz bir yaz tatili yaşatan Pursaklar Belediyesi, eğlence dolu etkinliklere hız kesmeden devam ediyor.
İki ay boyunca çocuklara yönelik düzenlediği etkinliklerle tadına doyulmaz yaz ayları yaşatan Pursaklar Belediyesi, eğitimden kültüre, müzikten resime, spordan el sanatlarına birçok farklı alanda kurslar verdiği Pursaklar Yaşam Merkezi’nde miniklere yönelik birbirinden farklı birçok etkinlik düzenledi. Pursaklar Yaşam Merkezine kurulan sihirli kum atölyesi, mutfak atölyesi, taş ve ahşap boyama ve survivorkids etkinlik alanlarında çocuklar, hafta sonu boyunca doyasıya eğlenme fırsatı buldu. İki ay boyunca çocukların daha verimli zaman geçirmeleri için birçok program düzenlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuklarımızın yaz ayları boyunca keyif dolu dakikalar geçirmeleri için Pursaklar Yaz Spor Okulları, Çocuk Şenlikleri başta olmak üzere birbirinden farklı birçok etkinlik düzenledik. Evlatlarımızın yüzlerinde oluşan tebessümler bizleri ziyadesi ile memnun etti. Yavrularımızın ekran başından birazcıkta olsa uzaklaşmalarına yardımcı olabildiysek ne mutlu bize’’ dedi. 
Çocuklara yönelik her gün farklı organizasyonlarla unutulmaz bir yaz tatili yaşatan Pursaklar Belediyesi, eğlence dolu etkinliklere hız kesmeden devam ediyor.

İki ay boyunca çocuklara yönelik düzenlediği etkinliklerle tadına doyulmaz yaz ayları yaşatan Pursaklar Belediyesi, eğitimden kültüre, müzikten resime, spordan el sanatlarına birçok farklı alanda kurslar verdiği Pursaklar Yaşam Merkezi’nde miniklere yönelik birbirinden farklı birçok etkinlik düzenledi.

Pursaklar Yaşam Merkezine kurulan sihirli kum atölyesi, mutfak atölyesi, taş ve ahşap boyama ve survivorkids etkinlik alanlarında çocuklar, hafta sonu boyunca doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

İki ay boyunca çocukların daha verimli zaman geçirmeleri için birçok program düzenlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuklarımızın yaz ayları boyunca keyif dolu dakikalar geçirmeleri için Pursaklar Yaz Spor Okulları, Çocuk Şenlikleri başta olmak üzere birbirinden farklı birçok etkinlik düzenledik. Evlatlarımızın yüzlerinde oluşan tebessümler bizleri ziyadesi ile memnun etti. Yavrularımızın ekran başından birazcıkta olsa uzaklaşmalarına yardımcı olabildiysek ne mutlu bize’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.