Pursaklar Kitap Günleri'nde ısıtan çorba

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 15.02.2024 - 19:16, Güncelleme: 15.02.2024 - 19:16
 

Pursaklar Kitap Günleri'nde ısıtan çorba

Pursaklar Belediyesi, kültür, sanat, bilim, eğitim ve spor alanlarında projelere imza atıyor. Pursaklar 2. Kitap Günleri etkinliği kapsamında mobil mutfak aracıyla vatandaşlara ücretsiz çorba dağıtımı yapıyor.
Pursaklar Yaşam Merkezi'nde 18 Şubat tarihine kadar devam edecek olan etkinlikte birçok ünlü yazarın katıldığı söyleşi ve imza günü düzenleniyor. Pursaklar Belediyesi, festival alanına gelen vatandaşlara mobil mutfak aracıyla çorba ikramında bulunuyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, rekor seviyede katılımın olduğu etkinlikte vatandaşlarla bir araya gelerek çorba ikram ediyor ve sohbet ediyor. Çetin, "Her yaştan hemşehrimizi gördüğümüz Kitap Fuarımıza olan büyük ilgi bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor" diyerek etkinliğe gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını belirtti. Kış günlerinde festival alanına gelen vatandaşlara çorba ikram ettiklerini belirten Belediye Başkanı Çetin, "Büyük bir ilginin olduğu Pursaklar 2. Kitap Günleri alanımıza gelen 7’den 70’e tüm kitapseverlerimizle sohbet ederek, çorba ikram ediyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin sanata, kültüre, eğitime, bilime, teknolojiye ilgileri günden güne artarak devam ediyor. Bizler de bu alanlarda artan ilgi ve alakaya destek olmaya ve gelişim sağlamalarına yardımcı olmak adına çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Pursaklar Belediyesi, kültür, sanat, bilim, eğitim ve spor alanlarında projelere imza atıyor. Pursaklar 2. Kitap Günleri etkinliği kapsamında mobil mutfak aracıyla vatandaşlara ücretsiz çorba dağıtımı yapıyor.

Pursaklar Yaşam Merkezi'nde 18 Şubat tarihine kadar devam edecek olan etkinlikte birçok ünlü yazarın katıldığı söyleşi ve imza günü düzenleniyor. Pursaklar Belediyesi, festival alanına gelen vatandaşlara mobil mutfak aracıyla çorba ikramında bulunuyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, rekor seviyede katılımın olduğu etkinlikte vatandaşlarla bir araya gelerek çorba ikram ediyor ve sohbet ediyor. Çetin, "Her yaştan hemşehrimizi gördüğümüz Kitap Fuarımıza olan büyük ilgi bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor" diyerek etkinliğe gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Kış günlerinde festival alanına gelen vatandaşlara çorba ikram ettiklerini belirten Belediye Başkanı Çetin, "Büyük bir ilginin olduğu Pursaklar 2. Kitap Günleri alanımıza gelen 7’den 70’e tüm kitapseverlerimizle sohbet ederek, çorba ikram ediyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin sanata, kültüre, eğitime, bilime, teknolojiye ilgileri günden güne artarak devam ediyor. Bizler de bu alanlarda artan ilgi ve alakaya destek olmaya ve gelişim sağlamalarına yardımcı olmak adına çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.