Pursaklar Kitap Günleri okutuyor; yazarları ağırlıyor

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 12.02.2024 - 22:33, Güncelleme: 12.02.2024 - 22:33
 

Pursaklar Kitap Günleri okutuyor; yazarları ağırlıyor

Pursaklar Belediyesi'nin düzenlediği Pursaklar 2. Kitap Günleri, Türkiye'nin önde gelen yazarlarını kitapseverlerle buluşturmaya devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik kapsamında, birbirinden değerli yazarlar okurlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. 18 Şubat tarihine kadar devam edecek olan kitap günlerinde, 101'in üzerinde yayınevinin katılım sağladığı, 65 yazar ile imza günü ve 17 farklı konuşmacı ile söyleşi programlarının düzenlendiği belirtiliyor. Her gün yerel yazarların da imza günlerine katıldığı festivale, 3 günde rekor katılım sağlayan vatandaşların büyük ilgi ve beğenisini kazandığı ifade ediliyor. ANKARA GENELİNDE TAKİP EDİLİYOR Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Okuyan Şehir Pursaklar" sloganıyla yola çıkılan etkinlikte, kitapseverlerin ilgiyle takip ettiği dopdolu bir programın olduğunu belirtiyor. Çetin, özellikle söyleşilerin ve yazar imza günlerinin yoğunluğunun, etkinliğin ne kadar başarılı olduğunun en açık göstergesi olduğunu vurguluyor. Pursaklar 2. Kitap Günleri'nin artık sadece Pursaklar'da değil, Ankara genelinde takip edilen bir etkinlik haline dönüştüğünü ifade ediyor ve tüm kitapseverleri etkinliğe katılmaya davet ediyor. Pursaklar'da söyleşi ve imza günlerinin yanı sıra, önümüzdeki günlerde Erhan Şibik, Sinan Akyüz, Ayşegül Sözen Dağ, Gri Koç, Sertaç Abi, Bahadir Yenişehirlioğlu, Merve Gülcemal, Sıtkı Aslanhan, İkbal Gürpınar gibi isimlerle söyleşiler gerçekleştirilecek. Kapanış programında ise Serdar Tuncer okurlarıyla buluşacak.
Pursaklar Belediyesi'nin düzenlediği Pursaklar 2. Kitap Günleri, Türkiye'nin önde gelen yazarlarını kitapseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik kapsamında, birbirinden değerli yazarlar okurlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. 18 Şubat tarihine kadar devam edecek olan kitap günlerinde, 101'in üzerinde yayınevinin katılım sağladığı, 65 yazar ile imza günü ve 17 farklı konuşmacı ile söyleşi programlarının düzenlendiği belirtiliyor. Her gün yerel yazarların da imza günlerine katıldığı festivale, 3 günde rekor katılım sağlayan vatandaşların büyük ilgi ve beğenisini kazandığı ifade ediliyor.

ANKARA GENELİNDE TAKİP EDİLİYOR

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Okuyan Şehir Pursaklar" sloganıyla yola çıkılan etkinlikte, kitapseverlerin ilgiyle takip ettiği dopdolu bir programın olduğunu belirtiyor. Çetin, özellikle söyleşilerin ve yazar imza günlerinin yoğunluğunun, etkinliğin ne kadar başarılı olduğunun en açık göstergesi olduğunu vurguluyor. Pursaklar 2. Kitap Günleri'nin artık sadece Pursaklar'da değil, Ankara genelinde takip edilen bir etkinlik haline dönüştüğünü ifade ediyor ve tüm kitapseverleri etkinliğe katılmaya davet ediyor.

Pursaklar'da söyleşi ve imza günlerinin yanı sıra, önümüzdeki günlerde Erhan Şibik, Sinan Akyüz, Ayşegül Sözen Dağ, Gri Koç, Sertaç Abi, Bahadir Yenişehirlioğlu, Merve Gülcemal, Sıtkı Aslanhan, İkbal Gürpınar gibi isimlerle söyleşiler gerçekleştirilecek. Kapanış programında ise Serdar Tuncer okurlarıyla buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.