Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı ile Depremzedelerin Yanında

Yerel 11.02.2023 - 12:17, Güncelleme: 11.02.2023 - 12:17
 

Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı ile Depremzedelerin Yanında

7.7 ve 7.6’lık iki büyük depremin ardından afet bölgelerine tüm imkânlarını seferber eden Pursaklar Belediyesi, deprem bölgelerinden ilçeye gelen depremzedelerin acil ihtiyaçlarını Tebessüm Çarşısından karşılıyor.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin olduğu bölgelere mobil mutfak aracını, arama kurtarma ekiplerini, iş makinalarını ve yardım tırlarını gönderen Pursaklar Belediyesi, deprem bölgelerinden ilçeye gelen depremzedelerin acil ihtiyaçlarını Tebessüm Çarşısından karşılıyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar Yaşam Merkezinde bulunan Tebessüm Çarşısındaki çalışmaları yerinde takip ederken, depremzedelerin yaşadıkları zor anları dinleyerek, kendilerine her türlü yardımı yapacaklarını söyledi. ‘‘Deprem mağduriyeti ile ilçemizde misafir ettiğimiz ailelerimizin acil ihtiyaçlarını karşılıyoruz’’ Deprem bölgelerinden Pursaklar’a gelen afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için Tebessüm Çarşısınıhizmetlerine sunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hemşehrilerimiz çok büyük fedakârlık ve dayanışma içerisinde ellerinde geldiği kadar yardımlarını afet bölgelerine ulaştırmak için kapımızı çalarken, deprem bölgelerinden ilçemize gelen depremzedelerimizin de tüm ihtiyaçlarını karşılamak için büyük gayret gösteriyoruz. Kötü gün kararıp kalmaz der atalarımız. Deprem mağduriyeti ile ilçemizde misafir ettiğimiz ailelerimizin acil ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Yaşadıklarını dinlemeye yürek dayanmıyor. Allah birlik ve beraberliğimiz bozmasın. Depremzede kardeşlerimiz için elimizden ne geliyorsa yapma devam edeceğiz’’ dedi.
7.7 ve 7.6’lık iki büyük depremin ardından afet bölgelerine tüm imkânlarını seferber eden Pursaklar Belediyesi, deprem bölgelerinden ilçeye gelen depremzedelerin acil ihtiyaçlarını Tebessüm Çarşısından karşılıyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin olduğu bölgelere mobil mutfak aracını, arama kurtarma ekiplerini, iş makinalarını ve yardım tırlarını gönderen Pursaklar Belediyesi, deprem bölgelerinden ilçeye gelen depremzedelerin acil ihtiyaçlarını Tebessüm Çarşısından karşılıyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar Yaşam Merkezinde bulunan Tebessüm Çarşısındaki çalışmaları yerinde takip ederken, depremzedelerin yaşadıkları zor anları dinleyerek, kendilerine her türlü yardımı yapacaklarını söyledi.

‘‘ Deprem mağduriyeti ile ilçemizde misafir ettiğimiz ailelerimizin acil ihtiyaçlarını karşılıyoruz’’

Deprem bölgelerinden Pursaklar’a gelen afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için Tebessüm Çarşısınıhizmetlerine sunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hemşehrilerimiz çok büyük fedakârlık ve dayanışma içerisinde ellerinde geldiği kadar yardımlarını afet bölgelerine ulaştırmak için kapımızı çalarken, deprem bölgelerinden ilçemize gelen depremzedelerimizin de tüm ihtiyaçlarını karşılamak için büyük gayret gösteriyoruz. Kötü gün kararıp kalmaz der atalarımız. Deprem mağduriyeti ile ilçemizde misafir ettiğimiz ailelerimizin acil ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Yaşadıklarını dinlemeye yürek dayanmıyor. Allah birlik ve beraberliğimiz bozmasın. Depremzede kardeşlerimiz için elimizden ne geliyorsa yapma devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.