Pursaklar Belediyesi Okulları Baştan Aşağı Dezenfekte Ediyor

Ankara (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2022 - 11:45, Güncelleme: 02.02.2022 - 11:45
 

Pursaklar Belediyesi Okulları Baştan Aşağı Dezenfekte Ediyor

Pursaklar Belediyesi, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim alabilmeleri için ara tatil dönemde tüm okullarda dezenfekte çalışmaları yürütüyor. Eğitim ve öğretime verilen arayı fırsata çeviren Pursaklar Belediyesi,  ilçe genelindeki tüm okullarda, temizlik ve dezenfeksiyon çalışması başlattı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarında; derslikler, giriş kapıları, lavabolar, kapı kolları, koridorlar, idari binalar, sosyal alanlar, kafeteryalar, salonlar, eğitim materyalleri ve oyun alanları özenle dezenfekte edilerek steril hale getirildi. ‘‘Yıl boyunca eğitim alanlarımızı, daha temiz ve steril hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz’’ Okulların tüm ortak kullanım alanlarının titizlikle dezenfekte edildiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Geleceğimize yön verecek olan çocuklarımızın daha temiz, hijyenik ve güvenli ortamlarda eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için ilçe genelindeki okullarımızda dezenfekte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yıl boyunca eğitim alanlarımızı, daha temiz ve steril hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim alabilmeleri için ara tatil dönemde tüm okullarda dezenfekte çalışmaları yürütüyor.

Eğitim ve öğretime verilen arayı fırsata çeviren Pursaklar Belediyesi,  ilçe genelindeki tüm okullarda, temizlik ve dezenfeksiyon çalışması başlattı.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarında; derslikler, giriş kapıları, lavabolar, kapı kolları, koridorlar, idari binalar, sosyal alanlar, kafeteryalar, salonlar, eğitim materyalleri ve oyun alanları özenle dezenfekte edilerek steril hale getirildi.

‘‘Yıl boyunca eğitim alanlarımızı, daha temiz ve steril hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz’’

Okulların tüm ortak kullanım alanlarının titizlikle dezenfekte edildiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Geleceğimize yön verecek olan çocuklarımızın daha temiz, hijyenik ve güvenli ortamlarda eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için ilçe genelindeki okullarımızda dezenfekte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yıl boyunca eğitim alanlarımızı, daha temiz ve steril hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.