Prof. Topaloğlu’dan depremzedelere Engelli Merkezi aracılığıyla yardım

Sağlık 23.02.2023 - 11:00, Güncelleme: 23.02.2023 - 11:00
 

Prof. Topaloğlu’dan depremzedelere Engelli Merkezi aracılığıyla yardım

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Üroloji Bölümünden Prof. Dr. Hikmet Topaloğlu, Sorumluluğunu Ali Daşdan’ın üstlendiği Hastane bünyesindeki Engelli Danışma Merkezi aracılığıyla depremzedelere yardımda bulundu.
ANKHABER Kahramanmaraş merkezli iki deprem ve ardından Hatay Defne ve Samandağ merkezli diğer iki depremle sarsılan, yıkılan 11 şehrimiz için Türkiye’de yardım seferberliği yaşanırken, bölgeye daha önce yardımda bulunan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Merkezi, yapılan bağışları da ulaştırmaya devam ediyor. Hastane Başhekimi Burhan Kurtuluş’un Özel Kalemi Burcu Kara’nın destekleriyle oluşturulan sağlık araç gereçleri depremzedelere ulaştırılmak üzere Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edilirken, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Üroloji Bölümünden Prof. Dr. Hikmet Topaloğlu’nun katkısıyla oluşan malzemeler de depremzedelere ulaştırılacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan şunları söyledi: “Hastanemiz üroloji doktorlarından Prof. Dr. Hikmet Topaloğlu, Engelli Merkezi aracılığıyla depremzede kardeşlerimize yardım malzemesi ulaştırmak için katkıda bulundu. Kıymetli Hocamızın desteğiyle oluşturulan yardım paketindeki iç çamaşırlarını en kısa sürede ihtiyaç sahibi depremzede kardeşlerimize ulaştıracağız inşallah. Kıymetli hocamız Prof. Dr. Hikmet Topaloğlu’na Engelli Danışma Merkezi ve tüm depremzedeler adına teşekkür ederim”
Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Üroloji Bölümünden Prof. Dr. Hikmet Topaloğlu, Sorumluluğunu Ali Daşdan’ın üstlendiği Hastane bünyesindeki Engelli Danışma Merkezi aracılığıyla depremzedelere yardımda bulundu.

ANKHABER

Kahramanmaraş merkezli iki deprem ve ardından Hatay Defne ve Samandağ merkezli diğer iki depremle sarsılan, yıkılan 11 şehrimiz için Türkiye’de yardım seferberliği yaşanırken, bölgeye daha önce yardımda bulunan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Merkezi, yapılan bağışları da ulaştırmaya devam ediyor.

Hastane Başhekimi Burhan Kurtuluş’un Özel Kalemi Burcu Kara’nın destekleriyle oluşturulan sağlık araç gereçleri depremzedelere ulaştırılmak üzere Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edilirken, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Üroloji Bölümünden Prof. Dr. Hikmet Topaloğlu’nun katkısıyla oluşan malzemeler de depremzedelere ulaştırılacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan şunları söyledi:

“Hastanemiz üroloji doktorlarından Prof. Dr. Hikmet Topaloğlu, Engelli Merkezi aracılığıyla depremzede kardeşlerimize yardım malzemesi ulaştırmak için katkıda bulundu. Kıymetli Hocamızın desteğiyle oluşturulan yardım paketindeki iç çamaşırlarını en kısa sürede ihtiyaç sahibi depremzede kardeşlerimize ulaştıracağız inşallah. Kıymetli hocamız Prof. Dr. Hikmet Topaloğlu’na Engelli Danışma Merkezi ve tüm depremzedeler adına teşekkür ederim”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.