Polatlı Belediyesi'nden kabir ziyareti kolaylığı

Ankara 25.06.2023 - 12:31, Güncelleme: 25.06.2023 - 12:31
 

Polatlı Belediyesi'nden kabir ziyareti kolaylığı

Polatlı Belediyesi tarafından yaşlı ve engelli vatandaşların şehir mezarlığı içerisinde yakınlarının kabrini kolaylıkla ziyaret edebilmeleri amacıyla satın alınan yeni elektrikli araçlar Kurban Bayramı öncesi hizmet vermeye başladı.
Polatlı Belediyesi tarafından yaşlı ve engelli vatandaşların şehir mezarlığı içerisinde yakınlarının kabrini kolaylıkla ziyaret edebilmeleri amacıyla satın alınan yeni elektrikli araçlar Kurban Bayramı öncesi hizmet vermeye başladı. Günden güne genişleyen şehir mezarlığı içerisinde yakınlarının kabirlerini ziyaret etmekte zorlanan başta yaşlı ve engelli vatandaşlar için harekete geçen Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra her kesimden vatandaşın yaşamına dokunacak anlamlı bir projeyi daha hayata geçirdi. Bu hafta itibariyle şehir mezarlığı içerisinde hizmet vermeye başlayan; turistik otellerde de yoğun olarak kullanılan 2 Yeni Elektrikli Araç tek seferde 16 yolcu kapasitesi ile giriş kapısından itibaren gün boyunca düzenli periyodlarla yaptığı servislerle, mezarlık içerisinde tüm vatandaşların yakınlarına hızlı ve kolay ulaşımını sağlıyor. Yaşlı ve Engelli vatandaşlar mezarlık kapısından araçlara alınarak ziyaret edecekleri alana görevliler eşliğinde ulaştırılıyor. Ziyaretin ardından bulundukları noktadan alınarak mezarlık kapısına kadar götürülüyor. Mezar ziyaretinde bulunan yaşlı ve engelli vatandaşlar ziyaretlerini kolaylaştıran proje dolayısıyla Başkan Yıldızkaya’ya teşekkür ettiklerini dile getirdiler. Kurban Bayramı boyunca aralıksız bir şekilde devam edecek olan servis hizmeti bayramın ardından da haftanın yedi günü sürecek. POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’DAN BAYRAM KUTLAMASI Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada; “Şehrimiz günden güne büyürken, şehir mezarlığımızda aynı oranda genişlemeye devam ediyor. Başta yaşlı ve engelli vatandaşlarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimizin yakınlarını ziyaret ederken zorlanmaması için iki adet turistik otellerde de kullanılan elektrikli aracı daha filomuza ekledik. Bu hafta itibariyle değerli hemşehrilerimizin kabir ziyaretlerini modern ve konforlu bir şekilde gerçekleştirmesi için hizmet vermeye başladık. Polatlımızın dört bir yanında tüm hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını düşünerek ve çözüm bularak; çalışmaya, üretmeye, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Kaybetmiş oldukları yakınlarına, akrabalarına Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Yeni araçlarımızla başlatmış olduğumuz projemizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” cümlelerine yer verdi.
Polatlı Belediyesi tarafından yaşlı ve engelli vatandaşların şehir mezarlığı içerisinde yakınlarının kabrini kolaylıkla ziyaret edebilmeleri amacıyla satın alınan yeni elektrikli araçlar Kurban Bayramı öncesi hizmet vermeye başladı.

Polatlı Belediyesi tarafından yaşlı ve engelli vatandaşların şehir mezarlığı içerisinde yakınlarının kabrini kolaylıkla ziyaret edebilmeleri amacıyla satın alınan yeni elektrikli araçlar Kurban Bayramı öncesi hizmet vermeye başladı.

Günden güne genişleyen şehir mezarlığı içerisinde yakınlarının kabirlerini ziyaret etmekte zorlanan başta yaşlı ve engelli vatandaşlar için harekete geçen Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra her kesimden vatandaşın yaşamına dokunacak anlamlı bir projeyi daha hayata geçirdi. Bu hafta itibariyle şehir mezarlığı içerisinde hizmet vermeye başlayan; turistik otellerde de yoğun olarak kullanılan 2 Yeni Elektrikli Araç tek seferde 16 yolcu kapasitesi ile giriş kapısından itibaren gün boyunca düzenli periyodlarla yaptığı servislerle, mezarlık içerisinde tüm vatandaşların yakınlarına hızlı ve kolay ulaşımını sağlıyor. Yaşlı ve Engelli vatandaşlar mezarlık kapısından araçlara alınarak ziyaret edecekleri alana görevliler eşliğinde ulaştırılıyor. Ziyaretin ardından bulundukları noktadan alınarak mezarlık kapısına kadar götürülüyor. Mezar ziyaretinde bulunan yaşlı ve engelli vatandaşlar ziyaretlerini kolaylaştıran proje dolayısıyla Başkan Yıldızkaya’ya teşekkür ettiklerini dile getirdiler. Kurban Bayramı boyunca aralıksız bir şekilde devam edecek olan servis hizmeti bayramın ardından da haftanın yedi günü sürecek.

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’DAN BAYRAM KUTLAMASI

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada; “Şehrimiz günden güne büyürken, şehir mezarlığımızda aynı oranda genişlemeye devam ediyor. Başta yaşlı ve engelli vatandaşlarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimizin yakınlarını ziyaret ederken zorlanmaması için iki adet turistik otellerde de kullanılan elektrikli aracı daha filomuza ekledik. Bu hafta itibariyle değerli hemşehrilerimizin kabir ziyaretlerini modern ve konforlu bir şekilde gerçekleştirmesi için hizmet vermeye başladık. Polatlımızın dört bir yanında tüm hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını düşünerek ve çözüm bularak; çalışmaya, üretmeye, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Kaybetmiş oldukları yakınlarına, akrabalarına Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Yeni araçlarımızla başlatmış olduğumuz projemizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” cümlelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.