Polatlı Belediyesi Su Parkı sezonu açıyor

Ankara 22.06.2023 - 12:18, Güncelleme: 22.06.2023 - 12:18
 

Polatlı Belediyesi Su Parkı sezonu açıyor

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından 2018 yılında hizmete açılan ve her yaz ilgi gören Polatlı Belediyesi Su Parkı’nda 2023 Yılı hazırlıkları tamamlandı. 24 Haziran Cumartesi günü itibariyle sezonu açacak olan Polatlı Belediyesi Su Parkı; yenilenen haliyle beş yıldızlı otel konforunu ve her türlü imkanı yaz boyunca ziyaretçileriyle buluşturacak.
Polatlılıların yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerle yaz boyunca dolup taşan Polatlı Belediyesi Su Parkı;  ‘Her şey sizin için, sizinle güzel’ parolasıyla Pazartesi günleri hariç haftanın altı günü 11.00 – 18.00 saatleri arasında hizmet verecek. Hijyen ve sterilizasyon kurallarına büyük önem verilen Su Parkı; haftalık temizlik işlemleri dolayısıyla Pazartesi günleri kapalı olacak.  POLATLI BELEDİYESİ TARAFINDAN GİRİŞ ÜCRETLERİNDE ARTIŞ YAPILMADI 24 Haziran Cumartesi Günü itibariyle sezonu açacak olan Polatlı Belediyesi Aqua Park Kurban Bayramı’nın ilk iki günü kapalı olacak. 30 Haziran Cuma günü itibariyle bayramda da vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. Vatandaşların yaz boyunca ekonomik açıdan etkilenmeden rahatça kullanabilmeleri amacıyla Polatlı Belediyesi Su Parkı Giriş Ücretlerinde geçtiğimiz yıla oranla artış yapılmadı. Giriş Ücretleri Polatlı Belediyesi tarafından geçtiğimiz yılın fiyatları olan TAM : 80 TL ÖĞRENCİ : 50 TL olarak kararlaştırıldı. YAZIN EN EĞLENCELİ ANLARI POLATLI’DA AİLELERLE BULUŞUYOR Polatlı Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen titiz çalışmalarla sağlık ve hijyen şartları özenle tamamlanarak yenilenen ve sezona hazır hale getirilen Su Parkı; İç Anadolu Bölgesi’nde hizmet veren Aqua Parklar içerisinde uygun fiyatı ve güvenli yapısı ile tercih sebebi oluyor. Bu hafta sonu itibariyle vatandaşlara tekrar kapılarını açacak olan Polatlı Belediyesi Aqua Park; içerisinde bulunan 600 metrekarelik bay ve bayan ayrı iki adet havuz, 200 metrekare çocuk havuzu, 8 adet kaydırak, kafeteryalar, duşlar, soyunma odaları, dezenfeksiyon alanları, asansörler, otopark ve özel etkinlik alanları ile yaz boyunca yine aileleri en eğlenceli anlarla buluşturacak. Aqua Park hususunda bilgi almak isteyen vatandaşlar 0312 622 06 06 ve 0531 281 23 80 numaraları üzerinden Polatlı Belediyesi’ne ulaşabilirler.
Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından 2018 yılında hizmete açılan ve her yaz ilgi gören Polatlı Belediyesi Su Parkı’nda 2023 Yılı hazırlıkları tamamlandı. 24 Haziran Cumartesi günü itibariyle sezonu açacak olan Polatlı Belediyesi Su Parkı; yenilenen haliyle beş yıldızlı otel konforunu ve her türlü imkanı yaz boyunca ziyaretçileriyle buluşturacak.

Polatlılıların yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerle yaz boyunca dolup taşan Polatlı Belediyesi Su Parkı;  ‘Her şey sizin için, sizinle güzel’ parolasıyla Pazartesi günleri hariç haftanın altı günü 11.00 – 18.00 saatleri arasında hizmet verecek. Hijyen ve sterilizasyon kurallarına büyük önem verilen Su Parkı; haftalık temizlik işlemleri dolayısıyla Pazartesi günleri kapalı olacak. 

POLATLI BELEDİYESİ TARAFINDAN GİRİŞ ÜCRETLERİNDE ARTIŞ YAPILMADI

24 Haziran Cumartesi Günü itibariyle sezonu açacak olan Polatlı Belediyesi Aqua Park Kurban Bayramı’nın ilk iki günü kapalı olacak. 30 Haziran Cuma günü itibariyle bayramda da vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. Vatandaşların yaz boyunca ekonomik açıdan etkilenmeden rahatça kullanabilmeleri amacıyla Polatlı Belediyesi Su Parkı Giriş Ücretlerinde geçtiğimiz yıla oranla artış yapılmadı. Giriş Ücretleri Polatlı Belediyesi tarafından geçtiğimiz yılın fiyatları olan TAM : 80 TL ÖĞRENCİ : 50 TL olarak kararlaştırıldı.

YAZIN EN EĞLENCELİ ANLARI POLATLI’DA AİLELERLE BULUŞUYOR

Polatlı Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen titiz çalışmalarla sağlık ve hijyen şartları özenle tamamlanarak yenilenen ve sezona hazır hale getirilen Su Parkı; İç Anadolu Bölgesi’nde hizmet veren Aqua Parklar içerisinde uygun fiyatı ve güvenli yapısı ile tercih sebebi oluyor. Bu hafta sonu itibariyle vatandaşlara tekrar kapılarını açacak olan  Polatlı Belediyesi Aqua Park; içerisinde bulunan 600 metrekarelik bay ve bayan ayrı iki adet havuz, 200 metrekare çocuk havuzu, 8 adet kaydırak, kafeteryalar, duşlar, soyunma odaları, dezenfeksiyon alanları, asansörler, otopark ve özel etkinlik alanları ile yaz boyunca yine aileleri en eğlenceli anlarla buluşturacak. Aqua Park hususunda bilgi almak isteyen vatandaşlar 0312 622 06 06 ve 0531 281 23 80 numaraları üzerinden Polatlı Belediyesi’ne ulaşabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.