PerceArt 5. Yılını ''İda'da Yaz Coşkusu'' Karma Resim Sergisiyle Kutladı

Kültür-Sanat 18.08.2022 - 08:11, Güncelleme: 18.08.2022 - 08:11
 

PerceArt 5. Yılını ''İda'da Yaz Coşkusu'' Karma Resim Sergisiyle Kutladı

Sema Kumrulu ''İda'da Yaz Coşkusu'' karma resim sergisi 16 Ağustos 2022 tarihinde Edremit'te gerçekleşti. Sıdıka Erke Etnografya Müzesi'nde 40 sanatçıyla açılan sergide, 2 Bulgar, 1 Suudi Arabistanlı sanatçının da eserleri yer aldı.
Organizasyonu Pervin Özen ve Ece Arman tarafından hazırlanan sergiye;  Angelina Nedin, Arzu C.Uğur, Asuman Türkkan, Aziz Özdemir, Besi Oturan, Birsen Çimer, Cengiz Ünlütürk, Ceyda Aytaç, Güler Çimer, Günseli Yetkin, Hasan Faik Günaç,Huda Alzaydi,  Hülya Taşkın, İbrahim İnak, İnci K. Gündoğan, İrem Özüpak, Kamber Kamber, Mehmet Tekirdağ, Nebiye Elmas, NED Kamile Şentürk, Neriman Şairoğlu, Nermin Kamışoğlu, Neşe Kalınbacak, Nihal Dalmazgil, Nur Güray, Nurcan Türkoğlu, Pervin Özen, Ramise Bayramoğlu, Sabiha Küçüktüfekçi, Saffet Tuncel, Selvane Asker Bakımcı, Semahat Çin, Semiha Duman, Soner Şahin, Şehnaz Aykaç, Taner Kalkan, Tülin Türkar, Vahit Akan, Valya Dilbaz ve Hasibe Yavuz eserleriyle katıldı. Sergi açılışını, Edremit Kültür Müdürü Ahmet Cumhur Dokur, sanatçılar, Balıkesir ve Edremitli sanatseverler bir arada gerçekleştirdi. Sergiyle ilgili olarak; ''2017 yılında Pervin Özen ile PerceArt olarak yola çıkmaya karar verdiğimiz zaman ilk karma sergimizi Edremit Sıdıka Erke Müzesi'nde düzenlemiştik. Aradan geçen 5 yıl içinde yurt dışı ve yurt içinde çok sayıda karma sergi düzenledik. Ama Sıdıka Erke Müzesi bizim için hep özel oldu. Ortaklığımızın 5. yılını bu güzel müzede karma sergi düzenleyerek kutlamak istedik'' dedi.  Sergi 20 Ağustos 2022 tarihine sanatseverleri bekliyor. PerceArt ve tüm sanatçıları kutlarım. Sağlık ve sanatla kalalım.
Sema Kumrulu ''İda'da Yaz Coşkusu'' karma resim sergisi 16 Ağustos 2022 tarihinde Edremit'te gerçekleşti. Sıdıka Erke Etnografya Müzesi'nde 40 sanatçıyla açılan sergide, 2 Bulgar, 1 Suudi Arabistanlı sanatçının da eserleri yer aldı.

Organizasyonu Pervin Özen ve Ece Arman tarafından hazırlanan sergiye;  Angelina Nedin, Arzu C.Uğur, Asuman Türkkan, Aziz Özdemir, Besi Oturan, Birsen Çimer, Cengiz Ünlütürk, Ceyda Aytaç, Güler Çimer, Günseli Yetkin, Hasan Faik Günaç,Huda Alzaydi,  Hülya Taşkın, İbrahim İnak, İnci K. Gündoğan, İrem Özüpak, Kamber Kamber, Mehmet Tekirdağ, Nebiye Elmas, NED Kamile Şentürk, Neriman Şairoğlu, Nermin Kamışoğlu, Neşe Kalınbacak, Nihal Dalmazgil, Nur Güray, Nurcan Türkoğlu, Pervin Özen, Ramise Bayramoğlu, Sabiha Küçüktüfekçi, Saffet Tuncel, Selvane Asker Bakımcı, Semahat Çin, Semiha Duman, Soner Şahin, Şehnaz Aykaç, Taner Kalkan, Tülin Türkar, Vahit Akan, Valya Dilbaz ve Hasibe Yavuz eserleriyle katıldı.

Sergi açılışını, Edremit Kültür Müdürü Ahmet Cumhur Dokur, sanatçılar, Balıkesir ve Edremitli sanatseverler bir arada gerçekleştirdi.

Sergiyle ilgili olarak; ''2017 yılında Pervin Özen ile PerceArt olarak yola çıkmaya karar verdiğimiz zaman ilk karma sergimizi Edremit Sıdıka Erke Müzesi'nde düzenlemiştik. Aradan geçen 5 yıl içinde yurt dışı ve yurt içinde çok sayıda karma sergi düzenledik. Ama Sıdıka Erke Müzesi bizim için hep özel oldu. Ortaklığımızın 5. yılını bu güzel müzede karma sergi düzenleyerek kutlamak istedik'' dedi.

 Sergi 20 Ağustos 2022 tarihine sanatseverleri bekliyor. PerceArt ve tüm sanatçıları kutlarım. Sağlık ve sanatla kalalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.