PEDALLAR DOĞA İÇİN DÖNDÜ

Haber Heybesi 22.09.2022 - 09:04, Güncelleme: 22.09.2022 - 09:04
 

PEDALLAR DOĞA İÇİN DÖNDÜ

Mamak Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutluyor.
Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte Mamak Belediyesi “Pedallar Mamak’ta Doğa İçin Dönüyor” etkinliği düzenledi. Bisikletlerini alıp gelen Mamaklılar doğa ile baş başa bisiklet sürme keyfini yaşadı. Sürüş rotası Lavanta Bahçesi’nde son buldu. Etkinliğe Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, Mamak Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Babuccu ve Abdurrahman Keleş de katıldı. Pedallar Mamak’ta doğa için döndü. Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen etkinlik ilkokul öğrencileri ile birlikte gerçekleştirilen fidan dikimi ile devam etti. 150 fidan Ekolojik Vadi’de toprakla buluştu. "Sürdürülebilir hareketlilik biçimlerini destekliyoruz" Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Pedallar bu kez Mamak’ta doğa için döndü. Sağlıklıbir gençlik, sağlıklı bir toplum oluşturmak için sürdürülebilir hareketlilik biçimlerini destekliyoruz. Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamındaki programımızla bir kez daha hareketin ve sporun önemini vurguladık. Herkesi doğa ile iç içe olmaya, yürüyüş, spor, çeşitli aktiviteler yapmaya ve hareketli olmaya davetediyoruz” dedi. 
Mamak Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte Mamak Belediyesi “Pedallar Mamak’ta Doğa İçin Dönüyor” etkinliği düzenledi. Bisikletlerini alıp gelen Mamaklılar doğa ile baş başa bisiklet sürme keyfini yaşadı. Sürüş rotası Lavanta Bahçesi’nde son buldu.

Etkinliğe Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, Mamak Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Babuccu ve Abdurrahman Keleş de katıldı. Pedallar Mamak’ta doğa için döndü.

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen etkinlik ilkokul öğrencileri ile birlikte gerçekleştirilen fidan dikimi ile devam etti. 150 fidan Ekolojik Vadi’de toprakla buluştu.

"Sürdürülebilir hareketlilik biçimlerini destekliyoruz"

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Pedallar bu kez Mamak’ta doğa için döndü. Sağlıklıbir gençlik, sağlıklı bir toplum oluşturmak için sürdürülebilir hareketlilik biçimlerini destekliyoruz. Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamındaki programımızla bir kez daha hareketin ve sporun önemini vurguladık. Herkesi doğa ile iç içe olmaya, yürüyüş, spor, çeşitli aktiviteler yapmaya ve hareketli olmaya davetediyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.