Pari Sanat’ta anlamlı bir Karma Resim Sergisi

Kültür-Sanat 15.05.2024 - 10:47, Güncelleme: 15.05.2024 - 10:47
 

Pari Sanat’ta anlamlı bir Karma Resim Sergisi

Sema KUMRULU / Tarihi Ankara Kalesi'nde bulunan Pari Sanat'ta 10 Mayıs 2024 tarihinde ''Anneler Günü''ne özel karma resim sergisi düzenlendi.
    Pari Sanat'ta düzenlenen geleneksel ''Anneler Günü'' sergisi 19 sanatçının özgün eserleriyle, sanatseverlerle buluştu.   ''Anneler Günü'' sergisinde; Ahmet İmami, Aylin Cengiz, Erdal Reşit Yılmaz, Feyyaz Türkün, Gökhan Terzioğlu, Göksenin Baş, Hamide Çoban, Hasan Mutlu, Haydar Zuhair, Huriye Fırat, Lale Avcıdırlar, Mahir Büyükgençoğlu, Muazzez Basimi, Müşerref Lök, NED Kamile Şentürk, Teymur Ağalıoğlu, Uğur Şengül, Ümit Dilek Aydoğan ve Vicdan Sezik eserleriyle yer aldı.    Sergiyi düzenleyen Ayşen Karakoyunlu; ''Ankara'nın kalbi Kalemizde, nostaljik bir ortamda, Annelerimiz için sergimizi açtık. Sloganımız 'En güzel hediye resimdir;  Herkesin evinde ilk günkü gibi saklanacak, en güzel duygularla izlenecek resimler olması ve sanatın her eve girmesini istiyoruz. Sergimiz çok keyifli geçiyor. Biz mutlu olduk, arkadaşlarımız ve ziyaretçilerimiz de çok keyif alıyorlar. Bundan sonrada, kişisel ve karma sergilerimiz ile sanatseverleri buluşturmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.    10 Mayıs 2024 tarihinde açılan karma resim sergisi, 19 Mayıs 2024 tarihine kadar sanatseverleri bekliyor.   Sergiyi düzenleyen Ayşen Karakoyunlu ile Songül Ataklı ve tüm katılan ressamlarımızı kutlarım.
Sema KUMRULU / Tarihi Ankara Kalesi'nde bulunan Pari Sanat'ta 10 Mayıs 2024 tarihinde ''Anneler Günü''ne özel karma resim sergisi düzenlendi.

    Pari Sanat'ta düzenlenen geleneksel ''Anneler Günü'' sergisi 19 sanatçının özgün eserleriyle, sanatseverlerle buluştu.

  ''Anneler Günü'' sergisinde; Ahmet İmami, Aylin Cengiz, Erdal Reşit Yılmaz, Feyyaz Türkün, Gökhan Terzioğlu, Göksenin Baş, Hamide Çoban, Hasan Mutlu, Haydar Zuhair, Huriye Fırat, Lale Avcıdırlar, Mahir Büyükgençoğlu, Muazzez Basimi, Müşerref Lök, NED Kamile Şentürk, Teymur Ağalıoğlu, Uğur Şengül, Ümit Dilek Aydoğan ve Vicdan Sezik eserleriyle yer aldı.

   Sergiyi düzenleyen Ayşen Karakoyunlu; ''Ankara'nın kalbi Kalemizde, nostaljik bir ortamda, Annelerimiz için sergimizi açtık. Sloganımız 'En güzel hediye resimdir;  Herkesin evinde ilk günkü gibi saklanacak, en güzel duygularla izlenecek resimler olması ve sanatın her eve girmesini istiyoruz. Sergimiz çok keyifli geçiyor. Biz mutlu olduk, arkadaşlarımız ve ziyaretçilerimiz de çok keyif alıyorlar. Bundan sonrada, kişisel ve karma sergilerimiz ile sanatseverleri buluşturmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

   10 Mayıs 2024 tarihinde açılan karma resim sergisi, 19 Mayıs 2024 tarihine kadar sanatseverleri bekliyor.

  Sergiyi düzenleyen Ayşen Karakoyunlu ile Songül Ataklı ve tüm katılan ressamlarımızı kutlarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.