Pari Sanat, Başkent Kültür Yolu Festivali'nde

Kültür-Sanat 03.10.2022 - 09:03, Güncelleme: 03.10.2022 - 09:03
 

Pari Sanat, Başkent Kültür Yolu Festivali'nde

Sema KUMRULU / Kültür ve Turizm Bakanlığı Organizasyonu ile bu yıl 2. gerçekleştirilen Başkent Kültür Yolu Festivali'nin paydaşlarından Ankara Kalesi'ndeki Pari Sanat'ta karma resim sergisi gerçekleşti.
Açılışı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz yaparak sanatçılardan eserleriyle ilgili bilgi aldı. 22 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek olan sergide, Ayşegül Aslan, Bilge Heper, Birsen Gülten, Can Kahraman, Cemil Cahit Yurtseven, Döndü Işıl Doğan, Duygu Doğramacılar, Ebru Demirel Ercivan, Efsun Karabacak, Emel Akbulut, Hamide Çoban, Hülya Çolaklar, Lale Avcıdırlar, Nazmiye Kıyak Alkaya, Oya Bala, Selda Nergiz, Sema Karayazıcı, Semure Aras, Sevgi Canan Akfırat, Songül Ataklı ve Şehrazat Yastıman eserleriyle yer aldı. Sergiyi düzenleyen Ressam Ayşen Karakoyunlu, ''Ankara'nın kalbi Kalemizde geçen sene yine festivaldeydik. Geçen bir yıl içinde bakanlıkla sürekli görüşmeler yaparak, daha donanımlı hazırlandık. Bu organizasyonda bulunarak sanatı, sanatçılarımızı, eserlerini en iyi şekilde 7'de 77'ye sevdirmek ve farkındalık yaratmak istiyoruz. Hepimiz mutlu ve heyecanlıyız. 'Sanat hayattır'' diyerek duygularını dile getirdi. 21 sanatçının özgün eserleriyle yer aldığı karma resim sergisi canlı performanslarla 1-22 Ekim 2022 tarihleri arası devam edecek. Sanat adına büyük uğraşlar veren Pari Sanat yöneticileri Songül Ataklı ve Ayşen Karakoyunlu'yu, katılan tüm sanatçılarımızı kutluyorum. Sağlık ve sanatla kalalım.
Sema KUMRULU / Kültür ve Turizm Bakanlığı Organizasyonu ile bu yıl 2. gerçekleştirilen Başkent Kültür Yolu Festivali'nin paydaşlarından Ankara Kalesi'ndeki Pari Sanat'ta karma resim sergisi gerçekleşti.

Açılışı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz yaparak sanatçılardan eserleriyle ilgili bilgi aldı.

22 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek olan sergide, Ayşegül Aslan, Bilge Heper, Birsen Gülten, Can Kahraman, Cemil Cahit Yurtseven, Döndü Işıl Doğan, Duygu Doğramacılar, Ebru Demirel Ercivan, Efsun Karabacak, Emel Akbulut, Hamide Çoban, Hülya Çolaklar, Lale Avcıdırlar, Nazmiye Kıyak Alkaya, Oya Bala, Selda Nergiz, Sema Karayazıcı, Semure Aras, Sevgi Canan Akfırat, Songül Ataklı ve Şehrazat Yastıman eserleriyle yer aldı.

Sergiyi düzenleyen Ressam Ayşen Karakoyunlu, ''Ankara'nın kalbi Kalemizde geçen sene yine festivaldeydik. Geçen bir yıl içinde bakanlıkla sürekli görüşmeler yaparak, daha donanımlı hazırlandık. Bu organizasyonda bulunarak sanatı, sanatçılarımızı, eserlerini en iyi şekilde 7'de 77'ye sevdirmek ve farkındalık yaratmak istiyoruz. Hepimiz mutlu ve heyecanlıyız. 'Sanat hayattır'' diyerek duygularını dile getirdi.

21 sanatçının özgün eserleriyle yer aldığı karma resim sergisi canlı performanslarla 1-22 Ekim 2022 tarihleri arası devam edecek.

Sanat adına büyük uğraşlar veren Pari Sanat yöneticileri Songül Ataklı ve Ayşen Karakoyunlu'yu, katılan tüm sanatçılarımızı kutluyorum.

Sağlık ve sanatla kalalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.