Özdebir, mesajı OSTİM’de verdi

Haber Heybesi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2021 - 20:25, Güncelleme: 19.07.2021 - 20:25
 

Özdebir, mesajı OSTİM’de verdi

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir: Firmalarımız ihracatı makro hedef haline getirmelidir. OSTİM Organize Sanayi Bölgesi tarafından gerçekleştirilen Dış Ticaret Uzmanı Yetkinlik Geliştirme Eğitim Programı'nın Sertifika Töreni çevrim içi düzenlendi. İhracat nimetleri Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, sanayicilerin ihracat potansiyelinin artmasının ekonomi açısından kritik olduğunu belirterek, “İhracatı kurumsallaştırmayıp, firmalarımızın makro hedeflerinden bir tanesi haline getirmediğimiz sürece, ihracatın nimetlerinden yararlanamıyoruz” dedi. 90 saatlik eğitim ASO Başkanı Özdebir, program sürecinde katılımcılara 21 farklı konuda 90 saatlik bir eğitim verildiğini anımsatarak, "Ankara ekonomisinin belkemiğini oluşturan sanayicilerimizin ihracat potansiyelinin artmasının yalnızca firmalarımız için değil, tüm ekonomimiz açısından kritik olduğunun bir kez daha altını çizmek istiyorum." diye konuştu. Aydın: Program yol haritası OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın da dış ticaret konusunda eğitim programını 276 katılımcıyla başlattıklarını vurgulayarak, 99 katılımcının programı başarıyla bitirdiğini ve sertifika almaya hak kazandığını ifade etti. Sertifika alan katılımcıların, şirketlerinin dış ticaretine katkı verebilecek bir nitelik kazandığını dile getiren Aydın, "Bu program bundan sonra bizim için yol haritası olacak. Programın hem tekrar edilmesi hem de yaygınlaştırılmasını çok arzuluyoruz." diye konuştu.

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir: Firmalarımız ihracatı makro hedef haline getirmelidir.

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi tarafından gerçekleştirilen Dış Ticaret Uzmanı Yetkinlik Geliştirme Eğitim Programı'nın Sertifika Töreni çevrim içi düzenlendi.

İhracat nimetleri

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, sanayicilerin ihracat potansiyelinin artmasının ekonomi açısından kritik olduğunu belirterek, “İhracatı kurumsallaştırmayıp, firmalarımızın makro hedeflerinden bir tanesi haline getirmediğimiz sürece, ihracatın nimetlerinden yararlanamıyoruz” dedi.

90 saatlik eğitim

ASO Başkanı Özdebir, program sürecinde katılımcılara 21 farklı konuda 90 saatlik bir eğitim verildiğini anımsatarak, "Ankara ekonomisinin belkemiğini oluşturan sanayicilerimizin ihracat potansiyelinin artmasının yalnızca firmalarımız için değil, tüm ekonomimiz açısından kritik olduğunun bir kez daha altını çizmek istiyorum." diye konuştu.

Aydın: Program yol haritası

OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın da dış ticaret konusunda eğitim programını 276 katılımcıyla başlattıklarını vurgulayarak, 99 katılımcının programı başarıyla bitirdiğini ve sertifika almaya hak kazandığını ifade etti. Sertifika alan katılımcıların, şirketlerinin dış ticaretine katkı verebilecek bir nitelik kazandığını dile getiren Aydın, "Bu program bundan sonra bizim için yol haritası olacak. Programın hem tekrar edilmesi hem de yaygınlaştırılmasını çok arzuluyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.