Öz Taşıma-İş’in Kayseri Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası açıldı

Çalışma Hayatı 08.10.2022 - 19:01, Güncelleme: 08.10.2022 - 19:14
 

Öz Taşıma-İş’in Kayseri Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası açıldı

Açılışa, Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Genel Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Ali Kayabaşı ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da katıldı.
  ANKHABER Öz Taşıma-İş Sendikası Kayseri Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası, Genel Başkan Mustafa Toruntay ve geniş katılımlı bir heyet ile hizmete açıldı. Açılışta, Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay’ın yanı sıra, Genel Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Ali Kayabaşı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da hazır bulundu. Öz Taşıma-İş Sendikası’ndan yapılan açıklamada, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayer Özsoy’un da katıldığı belirtilelerek açılış ile ilgili olarak şu bilgiler paylaşıldı: “Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Canbulut, Ulaşım A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Erdoğan, İşletme Müdürleri, Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yalçın, Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı Serhat Çelik, HAK-İŞ konfederasyonumuza bağlı kardeş sendikalarımızın Kayseri Bölge ve Şube Başkanları, İşkur Kayseri İl Müdürü Ayşe Ak, Halk Otobüsleri Oda Başkanı Hayrullah Şahin, Kayseri Bölge Başkanımız Ahmet Özdemir, Bölge Başkanlarımız, İl Başkanlarımız, Baş Temsilci, Temsilci ve üyelerimizin katılımıyla Kayseri Bölge Başkanlığı yeni hizmet binamızın açılışını gerçekleştirdik. Üyelerimize hayırlı olmasını temenni eder, çalışmalarında başarılar dileriz.”
Açılışa, Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Genel Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Ali Kayabaşı ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da katıldı.

 

ANKHABER

Öz Taşıma-İş Sendikası Kayseri Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası, Genel Başkan Mustafa Toruntay ve geniş katılımlı bir heyet ile hizmete açıldı.

Açılışta, Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay’ın yanı sıra, Genel Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Ali Kayabaşı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da hazır bulundu.

Öz Taşıma-İş Sendikası’ndan yapılan açıklamada, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayer Özsoy’un da katıldığı belirtilelerek açılış ile ilgili olarak şu bilgiler paylaşıldı:

“Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Canbulut, Ulaşım A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Erdoğan, İşletme Müdürleri, Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yalçın, Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı Serhat Çelik, HAK-İŞ konfederasyonumuza bağlı kardeş sendikalarımızın Kayseri Bölge ve Şube Başkanları, İşkur Kayseri İl Müdürü Ayşe Ak, Halk Otobüsleri Oda Başkanı Hayrullah Şahin, Kayseri Bölge Başkanımız Ahmet Özdemir, Bölge Başkanlarımız, İl Başkanlarımız, Baş Temsilci, Temsilci ve üyelerimizin katılımıyla Kayseri Bölge Başkanlığı yeni hizmet binamızın açılışını gerçekleştirdik. Üyelerimize hayırlı olmasını temenni eder, çalışmalarında başarılar dileriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.