ÖZ TAŞIMA-İŞ SENDİKASININ ÖRNEK GENEL KURULU VE NÖBET DEĞİŞİMİ

Çalışma Hayatı 06.02.2023 - 12:27, Güncelleme: 06.02.2023 - 12:27
 

ÖZ TAŞIMA-İŞ SENDİKASININ ÖRNEK GENEL KURULU VE NÖBET DEĞİŞİMİ

Öz Taşıma İş Sendikasının 4. Olağan Genel Kurulu, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın da katılımıyla yapıldı.
Genel Kurulda örnek bir devir teslim yaşandı. Genel Başkan Toruntay koltuğunu Genel Başkan Vekili Kayabaşı’ya bıraktı… Av. Mehmet Ali Kayabaşı ve ekibine bu yolda başarı dilerken Mustafa Toruntay’a da büyük birikimini emek dünyasıyla paylaşacağını umduğum yeni hayatında sağlık ve huzur temenni ediyorum. Dursun ERKILIÇ’ın yazısı için DOKUNUN LÜTFEN: https://www.ankhaber.com/yazar/dursun-erkilic/oz-tasima-is-sendikasinin-ornek-genel-kurulu-ve-nobet-degisimi-24592-kose-yazisi
Öz Taşıma İş Sendikasının 4. Olağan Genel Kurulu, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın da katılımıyla yapıldı.

Genel Kurulda örnek bir devir teslim yaşandı. Genel Başkan Toruntay koltuğunu Genel Başkan Vekili Kayabaşı’ya bıraktı… Av. Mehmet Ali Kayabaşı ve ekibine bu yolda başarı dilerken Mustafa Toruntay’a da büyük birikimini emek dünyasıyla paylaşacağını umduğum yeni hayatında sağlık ve huzur temenni ediyorum.

Dursun ERKILIÇ’ın yazısı için DOKUNUN LÜTFEN: https://www.ankhaber.com/yazar/dursun-erkilic/oz-tasima-is-sendikasinin-ornek-genel-kurulu-ve-nobet-degisimi-24592-kose-yazisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.