Öz İplik İş’ten, SANİFOAM emekçisini sevindiren imza

Çalışma Hayatı 21.01.2023 - 15:05, Güncelleme: 21.01.2023 - 15:05
 

Öz İplik İş’ten, SANİFOAM emekçisini sevindiren imza

SANİFOAM Sünger Sanayi ve Ticaret A.Ş emekçilerini sevindiren toplu iş sözleşmesini Öz İplik İş Sendikası Genel Başkan Rafi Ay ile, SANİFOAM Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Ulkat imzaladı.
ANKHABER Öz İplik İş Sendikası, üyelerini toplu sözleşmelerle kavuşturduğu haklarla sevindirmeyi sürdürüyor. Son olarak SANİFOAM Sünger Sanayi ve Ticaret A.Ş’de yürütülen görüşmeler sonunda Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeye Öz İplik İş adına Genel Başkan Rafi Ay, SANİFOAM adına da Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Ulkat imza attı. Emekçileri sevindiren gelişmeyle ilgili olarak Öz İplik İş Sendikası’ndan yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı: “Sendikamız Öz İplik İş ile Çerkezköy’de kurulu bulunan ve sendikamızın örgütlü olduğu Sanifoam Sünger Sanayi ve Ticaret A.Ş arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. 20 Ocak 2023 tarihinde Çerkezköy’de gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesi imza töreninde sözleşmeyi; sendikamız Öz İplik İş adına Genel Başkanımız Rafi Ay, Sanifoam Sünger Sanayi ve Ticaret A.Ş adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Ulkat imzaladı. İmza töreninde Genel Başkan Yardımcımız Samet Ceylan, Genel Sekreter Yardımcımız Bünyamin Bayır, sendikamız TİS Uzmanı Berkant Yurduseven de bulundu. İmzalanan sözleşmenin tüm taraflara ve emek hareketine hayırlı olmasını dileriz.”
SANİFOAM Sünger Sanayi ve Ticaret A.Ş emekçilerini sevindiren toplu iş sözleşmesini Öz İplik İş Sendikası Genel Başkan Rafi Ay ile, SANİFOAM Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Ulkat imzaladı.

ANKHABER

Öz İplik İş Sendikası, üyelerini toplu sözleşmelerle kavuşturduğu haklarla sevindirmeyi sürdürüyor.

Son olarak SANİFOAM Sünger Sanayi ve Ticaret A.Ş’de yürütülen görüşmeler sonunda Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeye Öz İplik İş adına Genel Başkan Rafi Ay, SANİFOAM adına da Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Ulkat imza attı.

Emekçileri sevindiren gelişmeyle ilgili olarak Öz İplik İş Sendikası’ndan yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı:

“Sendikamız Öz İplik İş ile Çerkezköy’de kurulu bulunan ve sendikamızın örgütlü olduğu Sanifoam Sünger Sanayi ve Ticaret A.Ş arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

20 Ocak 2023 tarihinde Çerkezköy’de gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesi imza töreninde sözleşmeyi; sendikamız Öz İplik İş adına Genel Başkanımız Rafi Ay, Sanifoam Sünger Sanayi ve Ticaret A.Ş adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Ulkat imzaladı.

İmza töreninde Genel Başkan Yardımcımız Samet Ceylan, Genel Sekreter Yardımcımız Bünyamin Bayır, sendikamız TİS Uzmanı Berkant Yurduseven de bulundu. İmzalanan sözleşmenin tüm taraflara ve emek hareketine hayırlı olmasını dileriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.