Öz İplik İş, tüm kadrolarıyla hem sahada hem masada

Çalışma Hayatı 08.07.2023 - 13:38, Güncelleme: 08.07.2023 - 13:38
 

Öz İplik İş, tüm kadrolarıyla hem sahada hem masada

Öz İplik İş Sendikası Genel Başkan Rafi Ay ve ekibi ulusal ve uluslararası alandaki emek hareketinin içinde yer alırken, üyeleri işyerlerinde ziyareti de ihmal etmiyor.
ANKHABER HAK-İŞ’e bağlı Öz İplik İş Sendikası Genel Başkan Rafi Ay ve ekibi, fedakarca çalışmayla hem işletmelerde, fabrikalarda emekçilerin yanında oluyor hem de ulusal ve uluslararası alandaki emek hareketinin içinde yer alıyor. Toplu sözleşmelerde alınan haklar, sağlanan imkanlar ise çalışanları zor hayat koşullarında rahatlatmayı amaçlıyor.   RAFİ AY, SENDİKAL DAYANIŞMA ÇAĞRISI YAPTI   Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, IndustriALL Avrupa Ara Dönem Konferansı, “Avrupa’da Endüstri İşçileri İçin Güçlü Bir Ses, Güçlü Bir Sendika”  temasıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada; depremden yeşil dönüşüme, dijitalleşmeden dayanışmaya kadar pek çok konuda önemli değerlendirmelerde bulunup çağrılar yaparken; sendika heyeti de fabrikalara ziyaretler gerçekleştirerek emekçilerin taleplerini yerinde dinliyor. Genel Başkan Rafi Ay’ın, “Uluslararası düzeyde dayanışmamız daha da güçlenecek” sözlerinin yansıması ulusal çapta da yoğun biçimde görülüyor.   ÇALIŞANLARI İŞYERİNDE ZİYARET   Bu arada Öz İplik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Birdoğan, Kayseri’de kurulu bulunan ve sendikanın örgütlü olduğu işyerlerindeki üyeleri makinelerinin başında ziyaret etti. Birdoğan’a, ziyaretlerinde Sendikanın Kayseri İl Başkanı Şaban Singin ve İl Sekreteri Sercan Keser de eşlik etti. Vellteks Tekstil fabrikasında çalışan üyeleri ziyaretinde İşyeri Sendika Baş Temsilcisi İbrahim Sağır da hazır bulundu. Birdoğan, beraberindeki heyet ile İncesu Form Sünger işçilerini ziyaretinden sonra, Boyteks Tekstil Fabrikasında çalışan üyeleri de makine başında ziyaret etti. Öz İplik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Birdoğan, Kayseri’de kurulu bulunan ve sendikanın örgütlü olduğu Form Sünger fabrikasında çalışan üyeleri de ziyaret etti. Birdoğan ayrıca işyeri sendika temsilciliğinde de baş temsilci ve üyelerle bir araya geldi. Muzaffer Birdoğan, Elda Halı fabrikasında çalışan üyeleri de ziyaret etti. Kendisine İl Başkanı ve İl Sekreteri ile Elda Halı işyeri sendika baş temsilcisi Ercan Topal eşlik etti. Birdoğan, Yataş Yatak ve Yorgan Tic. A.Ş. fabrikasında, Texhong firmasında ve Küçükler Tekstil fabrikasında çalışan üyeleri ziyaret ederken yanında Kayseri Şube Başkanı Harun Bağcı ile Şube Sekreteri Sadık Duman vardı. Muzaffer Birdoğan, Kayseri’de kurulu bulunan ve sendikanın örgütlü olduğu DOQU Home fabrikasında çalışan üyeleri de makine başında ziyaret etti. Birdoğan’a, Kayseri İl Başkanı Şaban Singin, İl Sekreteri Sercan Keser, DOQU Home işyeri sendika baş temsilcisi Fikri Koca eşlik etti. Ziyaretler sırasında emekçilerin görüşleri alındı, sorunları dinlendi.
Öz İplik İş Sendikası Genel Başkan Rafi Ay ve ekibi ulusal ve uluslararası alandaki emek hareketinin içinde yer alırken, üyeleri işyerlerinde ziyareti de ihmal etmiyor.

ANKHABER

HAK-İŞ’e bağlı Öz İplik İş Sendikası Genel Başkan Rafi Ay ve ekibi, fedakarca çalışmayla hem işletmelerde, fabrikalarda emekçilerin yanında oluyor hem de ulusal ve uluslararası alandaki emek hareketinin içinde yer alıyor. Toplu sözleşmelerde alınan haklar, sağlanan imkanlar ise çalışanları zor hayat koşullarında rahatlatmayı amaçlıyor.

 

RAFİ AY, SENDİKAL DAYANIŞMA ÇAĞRISI YAPTI

 

Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, IndustriALL Avrupa Ara Dönem Konferansı, “Avrupa’da Endüstri İşçileri İçin Güçlü Bir Ses, Güçlü Bir Sendika”  temasıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada; depremden yeşil dönüşüme, dijitalleşmeden dayanışmaya kadar pek çok konuda önemli değerlendirmelerde bulunup çağrılar yaparken; sendika heyeti de fabrikalara ziyaretler gerçekleştirerek emekçilerin taleplerini yerinde dinliyor.

Genel Başkan Rafi Ay’ın, “Uluslararası düzeyde dayanışmamız daha da güçlenecek” sözlerinin yansıması ulusal çapta da yoğun biçimde görülüyor.

 

ÇALIŞANLARI İŞYERİNDE ZİYARET

 

Bu arada Öz İplik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Birdoğan, Kayseri’de kurulu bulunan ve sendikanın örgütlü olduğu işyerlerindeki üyeleri makinelerinin başında ziyaret etti. Birdoğan’a, ziyaretlerinde Sendikanın Kayseri İl Başkanı Şaban Singin ve İl Sekreteri Sercan Keser de eşlik etti.

Vellteks Tekstil fabrikasında çalışan üyeleri ziyaretinde İşyeri Sendika Baş Temsilcisi İbrahim Sağır da hazır bulundu.

Birdoğan, beraberindeki heyet ile İncesu Form Sünger işçilerini ziyaretinden sonra, Boyteks Tekstil Fabrikasında çalışan üyeleri de makine başında ziyaret etti.

Öz İplik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Birdoğan, Kayseri’de kurulu bulunan ve sendikanın örgütlü olduğu Form Sünger fabrikasında çalışan üyeleri de ziyaret etti.

Birdoğan ayrıca işyeri sendika temsilciliğinde de baş temsilci ve üyelerle bir araya geldi.

Muzaffer Birdoğan, Elda Halı fabrikasında çalışan üyeleri de ziyaret etti. Kendisine İl Başkanı ve İl Sekreteri ile Elda Halı işyeri sendika baş temsilcisi Ercan Topal eşlik etti.

Birdoğan, Yataş Yatak ve Yorgan Tic. A.Ş. fabrikasında, Texhong firmasında ve Küçükler Tekstil fabrikasında çalışan üyeleri ziyaret ederken yanında Kayseri Şube Başkanı Harun Bağcı ile Şube Sekreteri Sadık Duman vardı.

Muzaffer Birdoğan, Kayseri’de kurulu bulunan ve sendikanın örgütlü olduğu DOQU Home fabrikasında çalışan üyeleri de makine başında ziyaret etti. Birdoğan’a, Kayseri İl Başkanı Şaban Singin, İl Sekreteri Sercan Keser, DOQU Home işyeri sendika baş temsilcisi Fikri Koca eşlik etti.

Ziyaretler sırasında emekçilerin görüşleri alındı, sorunları dinlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.