Öz İplik İş Sendikası üyelerini fotoğraf sanatçısı yaparak ödüllendiriyor!

Çalışma Hayatı 08.09.2022 - 08:21, Güncelleme: 08.09.2022 - 08:25
 

Öz İplik İş Sendikası üyelerini fotoğraf sanatçısı yaparak ödüllendiriyor!

Sendika üyelerinin Istagram üzerinden katılabileceği “Tekstil Sektöründe Emek” temalı yarışma geleneksel hale gelirken, dereceye girenlere verilecek ödüller de belli oldu.
ANKHABER Öz İplik İş Sendikası, 2019 yılında ilk kez gerçekleştirdiği ve yoğun ilgiyle karşılanan Instagram üzerinden düzenlediği fotoğraf yarışmasını geleneksel hale getirDİ. Bu kapsamda düzenlenen ve sadece Öz İplik İş Sendikasına üye emekçilerin katılabileceği “4. Instagram Fotoğraf Yarışması” için başvuruları başlıyor. Sendikadan yapılan duyuruda şu bilgilendirme yapıldı: “Sendikamız Öz İplik İş, 2019 yılında ilk kez gerçekleştirdiği ve yoğun ilgiyle karşılanan Instagram üzerinden düzenlediği fotoğraf yarışmasını geleneksel hale getirmiş bulunmaktadır. 4. INSTAGRAM FOTOĞRAF YARIŞMASI’nı,  “Tekstil Sektöründe Emek” temasıyla gerçekleştirmektedir. Tekstil sektörüne emeğiyle değer katan işçilerin, kendi emeklerini fotoğraf aracılığı ile ifade etmelerine olanak sağlamak, böylelikle emeğin önemini vurgulamaya ve fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışma, sadece Instagram platformu üzerinde düzenlenmekte ve yarışmaya sadece üyelerimiz katılabileceklerdir. ÖZ İPLİK İŞ Sendikası Instagram fotoğraf yarışması, 1 Eylül- 1 Ekim 2022 tarihleri arasında, @oziplikis1978 Instagram hesabının takip edilerek üyelerimiz tarafından çekilen fotoğrafların #BirKareEmek hashtagi ile Instagram üzerinden paylaşımının yapılması ile gerçekleşecektir. Tekstil Sektöründe emeği en iyi sen fotoğrafla, Ödülü sen kazan! Birinci  2.500 TL (İkibinbeşyüzlira) İkinci 2.000 TL (İkibinlira) Üçüncü. 1.500 TL (Binbeşyüzlira) Mansiyon 1.000 TL (Binlira) @oziplikis1978 hesabını takip etmeyi, fotoğrafını #BirKareEmek hashtagiyle paylaşmayı unutma! Yarışma başvuru tarihi 1 Eylül- 1 Ekim 2022 Yarışma ücretsizdir. Öz İplik İş üyesi her işçi yarışmaya katılabilir. NOT: Öz İplik İş Sendikası yukarıdaki bilgilendirmeyi yaparken, yarışmanın şartnamesine sendikanın internet sitesine girerek https://oziplikis.org.tr/Dosyalar/sartname_2022.pdf ulaşmak mümkün.
Sendika üyelerinin Istagram üzerinden katılabileceği “Tekstil Sektöründe Emek” temalı yarışma geleneksel hale gelirken, dereceye girenlere verilecek ödüller de belli oldu.

ANKHABER

Öz İplik İş Sendikası, 2019 yılında ilk kez gerçekleştirdiği ve yoğun ilgiyle karşılanan Instagram üzerinden düzenlediği fotoğraf yarışmasını geleneksel hale getirDİ.

Bu kapsamda düzenlenen ve sadece Öz İplik İş Sendikasına üye emekçilerin katılabileceği “4. Instagram Fotoğraf Yarışması” için başvuruları başlıyor.

Sendikadan yapılan duyuruda şu bilgilendirme yapıldı:

“Sendikamız Öz İplik İş, 2019 yılında ilk kez gerçekleştirdiği ve yoğun ilgiyle karşılanan Instagram üzerinden düzenlediği fotoğraf yarışmasını geleneksel hale getirmiş bulunmaktadır. 4. INSTAGRAM FOTOĞRAF YARIŞMASI’nı,  “Tekstil Sektöründe Emek” temasıyla gerçekleştirmektedir.

Tekstil sektörüne emeğiyle değer katan işçilerin, kendi emeklerini fotoğraf aracılığı ile ifade etmelerine olanak sağlamak, böylelikle emeğin önemini vurgulamaya ve fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışma, sadece Instagram platformu üzerinde düzenlenmekte ve yarışmaya sadece üyelerimiz katılabileceklerdir.

ÖZ İPLİK İŞ Sendikası Instagram fotoğraf yarışması, 1 Eylül- 1 Ekim 2022 tarihleri arasında, @oziplikis1978 Instagram hesabının takip edilerek üyelerimiz tarafından çekilen fotoğrafların #BirKareEmek hashtagi ile Instagram üzerinden paylaşımının yapılması ile gerçekleşecektir.

Tekstil Sektöründe emeği en iyi sen fotoğrafla,

Ödülü sen kazan!

Birinci  2.500 TL (İkibinbeşyüzlira)

İkinci 2.000 TL (İkibinlira)

Üçüncü. 1.500 TL (Binbeşyüzlira)

Mansiyon 1.000 TL (Binlira)

@oziplikis1978 hesabını takip etmeyi, fotoğrafını #BirKareEmek hashtagiyle paylaşmayı unutma!

Yarışma başvuru tarihi 1 Eylül- 1 Ekim 2022

Yarışma ücretsizdir. Öz İplik İş üyesi her işçi yarışmaya katılabilir.

NOT: Öz İplik İş Sendikası yukarıdaki bilgilendirmeyi yaparken, yarışmanın şartnamesine sendikanın internet sitesine girerek https://oziplikis.org.tr/Dosyalar/sartname_2022.pdf ulaşmak mümkün.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.