Öz İplik İş, emek adına yaşanan gelişmeleri komitelerle takip ediyor

Çalışma Hayatı 19.10.2022 - 16:16, Güncelleme: 19.10.2022 - 16:26
 

Öz İplik İş, emek adına yaşanan gelişmeleri komitelerle takip ediyor

Öz İplik İş Sendikası, Türkiye ve dünyayı kurduğu komitelerle yakından takip ediyor. Öz İplik İş, 7 Yeni Komite daha oluşturdu…
ANKHABER Genel Başkan Rafi Ay liderliğinde yürüttüğü faaliyetlerle çalışma hayatının örgütlenme adına en çalışkan sendikalarından biri olan Öz İplik İş, ‘Komite Oluşumları’nı tamamladı. Pek çok alana ilişkin komiteler oluşturularak Türkiye ve dünya gündemini hem yakından takip eden hem de gereğini yapan Öz İplik İş Sendikası, bu komiteler aracılığıyla emek adına yaşanan gelişmeleri de yakından takip ediyor. Savunulan ilkelerin sosyal yaşamda karşılığını bulmasını sağlamak, insanı ve emeği merkezine alan farklı bir bakış açısıyla ulusal ve uluslararası platformlarda farkındalığı arttırmak gibi çok yönlü amaçlar güden Öz İplik İş’ten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sendikamız Öz İplik İş, sendikal örgütlülüğün daha güçlü bir yapıya ulaşmasını sağlamak amacıyla komite oluşumlarını tamamladı. Sendikamız Öz İplik İş’in ilk kurduğu ve başarıyla çalışmalarını gerçekleştiren Kadın Komitesinden sonra ikinci olarak Filistin ve Kudüs, üçüncü olarak ise Gençlik Komitesi kurulmuştur. Komite oluşumlarını en kısa vadede tamamlamayı planlayan sendikamız tarafından Yönetim Kurulumuzun 14.10.2022 tarih ve 1164 sayılı kararıyla yedi yeni komitesi daha kurulmuş bulunmaktadır. Bu komiteler; “Kültür Sanat, Psikoloji, İletişim ve Sosyal İşler Komitesi”, “Engelliler Komitesi” , “Afet İşleri Komitesi”, “İş Sağlığı Güvenliği ve Sağlıklı Yaşam Komitesi”, “Çevre ve İklim Değişikliği Komitesi” , “Göç ve Mülteci Komitesi”, “İnsan Hakları Komitesi”dir. Sendikamız kurduğu komiteler aracılığıyla, işçi kavramına yeni bir boyut kazandırarak, Öz İplik İş’in savunduğu ilkelerinin sosyal yaşamda karşılığını bulmasını sağlamayı ve insanı ve emeği merkezine alan farklı bir bakış açısıyla ulusal ve uluslararası platformlarda farkındalığını arttırmayı amaçlamaktadır.”
Öz İplik İş Sendikası, Türkiye ve dünyayı kurduğu komitelerle yakından takip ediyor. Öz İplik İş, 7 Yeni Komite daha oluşturdu…

ANKHABER

Genel Başkan Rafi Ay liderliğinde yürüttüğü faaliyetlerle çalışma hayatının örgütlenme adına en çalışkan sendikalarından biri olan Öz İplik İş, ‘Komite Oluşumları’nı tamamladı.

Pek çok alana ilişkin komiteler oluşturularak Türkiye ve dünya gündemini hem yakından takip eden hem de gereğini yapan Öz İplik İş Sendikası, bu komiteler aracılığıyla emek adına yaşanan gelişmeleri de yakından takip ediyor.

Savunulan ilkelerin sosyal yaşamda karşılığını bulmasını sağlamak, insanı ve emeği merkezine alan farklı bir bakış açısıyla ulusal ve uluslararası platformlarda farkındalığı arttırmak gibi çok yönlü amaçlar güden Öz İplik İş’ten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sendikamız Öz İplik İş, sendikal örgütlülüğün daha güçlü bir yapıya ulaşmasını sağlamak amacıyla komite oluşumlarını tamamladı.

Sendikamız Öz İplik İş’in ilk kurduğu ve başarıyla çalışmalarını gerçekleştiren Kadın Komitesinden sonra ikinci olarak Filistin ve Kudüs, üçüncü olarak ise Gençlik Komitesi kurulmuştur. Komite oluşumlarını en kısa vadede tamamlamayı planlayan sendikamız tarafından Yönetim Kurulumuzun 14.10.2022 tarih ve 1164 sayılı kararıyla yedi yeni komitesi daha kurulmuş bulunmaktadır.

Bu komiteler;

“Kültür Sanat, Psikoloji, İletişim ve Sosyal İşler Komitesi”, “Engelliler Komitesi” , “Afet İşleri Komitesi”, “İş Sağlığı Güvenliği ve Sağlıklı Yaşam Komitesi”, “Çevre ve İklim Değişikliği Komitesi” , “Göç ve Mülteci Komitesi”, “İnsan Hakları Komitesi”dir.

Sendikamız kurduğu komiteler aracılığıyla, işçi kavramına yeni bir boyut kazandırarak, Öz İplik İş’in savunduğu ilkelerinin sosyal yaşamda karşılığını bulmasını sağlamayı ve insanı ve emeği merkezine alan farklı bir bakış açısıyla ulusal ve uluslararası platformlarda farkındalığını arttırmayı amaçlamaktadır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.