ÖZ AĞAÇ-İŞ’TEN ÖZ İPLİK İŞ’E ZİYARET

Çalışma Hayatı 22.02.2023 - 00:56, Güncelleme: 22.02.2023 - 00:56
 

ÖZ AĞAÇ-İŞ’TEN ÖZ İPLİK İŞ’E ZİYARET

Öz Ağaç -İş Sendikası Genel Başkanı Av. Tuncay Dolu, Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay’a ziyarette bulundu.
Öz İplik İş Sendikası’ndan yapılan açıklamada ziyaretle ilgili olarak şu ifadelere yer verildi: “Genel Başkanımız Rafi Ay, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e bağlı Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Av. Tuncay Dolu ve beraberinde Öz Ağaç-İş Genel Başkan Yardımcısı Mert Bozkır, Genel Başkan Danışmanı Gazi Başkan’ı makamında ağırlayarak, sendikamızın 14. Olağan Genel Kurul seçimleri dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini kabul etti. Hayırlı olsun ziyaretinde, Genel Başkan Yardımcılarımız Engin Doğan, İbrahim Yıldız ve Genel Sekreterimiz Turgay Ulutürk de bulundu. Sendikaların deprem bölgesi için yaptığı çalışmalar ve önümüzdeki süreçte yapılabilecekler hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Av. Tuncay Dolu Genel Başkanımız Rafi Ay’a hediye takdim etti.”
Öz Ağaç -İş Sendikası Genel Başkanı Av. Tuncay Dolu, Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay’a ziyarette bulundu.

Öz İplik İş Sendikası’ndan yapılan açıklamada ziyaretle ilgili olarak şu ifadelere yer verildi:

“Genel Başkanımız Rafi Ay, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e bağlı Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Av. Tuncay Dolu ve beraberinde Öz Ağaç-İş Genel Başkan Yardımcısı Mert Bozkır, Genel Başkan Danışmanı Gazi Başkan’ı makamında ağırlayarak, sendikamızın 14. Olağan Genel Kurul seçimleri dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

Hayırlı olsun ziyaretinde, Genel Başkan Yardımcılarımız Engin Doğan, İbrahim Yıldız ve Genel Sekreterimiz Turgay Ulutürk de bulundu.

Sendikaların deprem bölgesi için yaptığı çalışmalar ve önümüzdeki süreçte yapılabilecekler hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Av. Tuncay Dolu Genel Başkanımız Rafi Ay’a hediye takdim etti.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.