OSTİM’li sanayiciler Ata’yı andı

Güncel 13.11.2022 - 14:07, Güncelleme: 13.11.2022 - 14:07
 

OSTİM’li sanayiciler Ata’yı andı

Ostim Sanayici ve İş İnsanları Derneği (OSİAD) tarafından gerçekleştirilen Atatürk’ü Anma törenine OSTİM’deki kurum ve kuruluşların temsilcileri, sanayiciler ve çalışanlar katıldı.
ANKHABER Ulusal kurtuluş mücadelesinin önderi Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84. yıldönümünde OSTİM Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle anıldı. Yoğun bir katıl oldu Ostim Sanayici ve İş İnsanları Derneği (OSİAD) tarafından gerçekleştirilen törene OSTİM’deki kurum ve kuruluşların temsilcileri, sanayiciler ve çalışanlar katıldı. Saatler 09:05’i gösterdiğinde sirenler çaldı ve trafikteki otomobil ve yayalar durdu. Bu sırada vatandaşlar da saygı duruşunda bulundu. Atatürk Anıtı’na çelenk koyan OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Atatürk’ün savaş meydanlarında kazandığı zaferlerden sonra ekonomik bağımsızlığın elde edilmesi için önemli hamleler gerçekleştirdiğini belirtti. Gençlere ‘Nutuk’ nasihatı OSİAD’ın, Atatürk’ün “sanayileşmek milli davamızdır” anlayışına sahip çıkarak Türkiye ve Atatürk’e vefa borcunu daha fazla üretim, daha fazla istihdam ve ihracat yaparak ödemeye çalıştığını kaydeden Süleyman Ekinci şunları söyledi: Biz, bize bırakılan mirasın değerini biliyoruz. Gençler de Nutuk’u defalarca okumalı. Atatürk’ü anlatmak yetmez anlamak lazım. Ne zaman ki Atatürk’ün gösterdiği hedeflerden saptık türlü melanetlerle karşı karşıya kaldık.”
Ostim Sanayici ve İş İnsanları Derneği (OSİAD) tarafından gerçekleştirilen Atatürk’ü Anma törenine OSTİM’deki kurum ve kuruluşların temsilcileri, sanayiciler ve çalışanlar katıldı.

ANKHABER

Ulusal kurtuluş mücadelesinin önderi Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal

Atatürk, ebediyete intikalinin 84. yıldönümünde OSTİM Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle anıldı.

Yoğun bir katıl oldu

Ostim Sanayici ve İş İnsanları Derneği (OSİAD) tarafından gerçekleştirilen törene OSTİM’deki kurum ve kuruluşların temsilcileri, sanayiciler ve çalışanlar katıldı.

Saatler 09:05’i gösterdiğinde sirenler çaldı ve trafikteki otomobil ve yayalar durdu. Bu sırada vatandaşlar da saygı duruşunda bulundu. Atatürk Anıtı’na çelenk koyan OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Atatürk’ün savaş meydanlarında kazandığı zaferlerden sonra ekonomik bağımsızlığın elde edilmesi için önemli hamleler gerçekleştirdiğini belirtti.

Gençlere ‘Nutuk’ nasihatı

OSİAD’ın, Atatürk’ün “sanayileşmek milli

davamızdır” anlayışına sahip çıkarak Türkiye ve Atatürk’e vefa borcunu daha fazla üretim, daha fazla

istihdam ve ihracat yaparak ödemeye çalıştığını kaydeden Süleyman Ekinci şunları söyledi:

Biz, bize bırakılan mirasın değerini biliyoruz. Gençler de Nutuk’u defalarca okumalı. Atatürk’ü anlatmak yetmez anlamak lazım. Ne zaman ki Atatürk’ün gösterdiği hedeflerden saptık türlü melanetlerle karşı karşıya kaldık.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.