OSTİM ve ASO 1. OSB’de AŞILAMA DOPİNGİ

Haber Heybesi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2021 - 21:24, Güncelleme: 22.06.2021 - 21:24
 

OSTİM ve ASO 1. OSB’de AŞILAMA DOPİNGİ

OSB’lerden gelen aşı taleplerini değerlendiren Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, OSTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSTİM OSB) ile Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (ASO 1. OSB) yönetimleriyle yürüttüğü ortak çalışma sonucunda fabrikalarda özel aşı alanları hazırlanmasını sağladı. Yer tahsisi yapıldı OSTİM OSB Bölge Müdürü Adem Arıcı, bölge müdürlüğü binasındaki bir alanı mobil aşı ekipleri için hizmete sunduklarını belirterek, aşıyı hızlı şekilde çalışanlara ulaştırmak istediklerini söyledi. Uygulama kapsamında ilk doz aşılarını yaptırmak isteyen işçilerin başka bir yere müracaat etmelerine ihtiyaç duyulmadığını aktaran Arıcı, "İşverenler, çalışanlarını buraya yönlendiriyorlar. Buradaki görevli arkadaşlarımız gerekli kontrolleri yapıyor. Randevuya gerek kalmadan aşılama çalışmaları yapılıyor." ifadelerini kullandı. Aşılama yayılıyor Öte yandan tüm yurtta organize sanayi bölgelerinde mobil aşı uygulamasına yoğun ilgi var. Başta İstanbul olmak üzere Yozgat, Kırıkkale, Sivas ve Kayseri ile pek ç ok yerdeki organize sanayi bölgelerinde mobil aşı uygulamasına başlandı.

OSB’lerden gelen aşı taleplerini değerlendiren Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, OSTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSTİM OSB) ile Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (ASO 1. OSB) yönetimleriyle yürüttüğü ortak çalışma sonucunda fabrikalarda özel aşı alanları hazırlanmasını sağladı.

Yer tahsisi yapıldı

OSTİM OSB Bölge Müdürü Adem Arıcı, bölge müdürlüğü binasındaki bir alanı mobil aşı ekipleri için hizmete sunduklarını belirterek, aşıyı hızlı şekilde çalışanlara ulaştırmak istediklerini söyledi.

Uygulama kapsamında ilk doz aşılarını yaptırmak isteyen işçilerin başka bir yere müracaat etmelerine ihtiyaç duyulmadığını aktaran Arıcı, "İşverenler, çalışanlarını buraya yönlendiriyorlar. Buradaki görevli arkadaşlarımız gerekli kontrolleri yapıyor. Randevuya gerek kalmadan aşılama çalışmaları yapılıyor." ifadelerini kullandı.

Aşılama yayılıyor

Öte yandan tüm yurtta organize sanayi bölgelerinde mobil aşı uygulamasına yoğun ilgi var.

Başta İstanbul olmak üzere Yozgat, Kırıkkale, Sivas ve Kayseri ile pek ç ok yerdeki organize sanayi bölgelerinde mobil aşı uygulamasına başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.