Osman Altınışık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevine getirildi

Güncel 21.06.2023 - 22:07, Güncelleme: 21.06.2023 - 22:07
 

Osman Altınışık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevine getirildi

ANKHABER / Yeni kabinenin açıklanmasıyla birlikte kurumsal yapılanmalar da hızlandı. Bu kapsamda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevine, deneyimli gazeteci Osman Altınışık atandı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yeni Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak deneyimli gazeteci Osman Altınışık, mesleğin her alanında yaptığı görevlerle takdir kazanmış bir isim.. Uzun yıllar gazetecilik alanında çalışmış olan Altınışık, yeni göreviyle bakanlık iletişim faaliyetlerini yürütecek. ANKHABER olarak gazeteci arkadaşımıza başarı diliyoruz… OSMAN ALTINIŞIK KİMDİR? 1967 yılında Düzce’de dünyaya gelen Osman Altınışık, ilköğrenimini Kaynaşlı’da, lise öğrenimini Düzce Endüstri Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı Bölümünde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Altınışık, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini ‘Küreselleşen Medya ve Tekelleşme Sorunları’ konulu bitirme projesi ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünde yaptı. Tercüman Gazetesi, Türkiye Gazetesi, Foto Spor, İhlas Haber Ajansı, TV5 Televizyonu, Star Gazetesi, Sabah Gazetesi gibi kurumlarda muhabir, foto muhabiri, kameraman, editör, şef, haber müdürü, yazı işleri müdürü, genel yayın yönetmeni, yayın koordinatörü gibi görevlerde bulundu. İhlas Haber Ajansı Antalya kurucu bölge müdürlüğü ve Yazılı Haberler Müdürlüğü yaptı. Sabah Gazetesi Ankara eki yayın yönetmenliği görevini 10 yıl sürdürdü. Mamak Belediye Başkanlığı Basın Müşavirliği yaptı. 2023 yılı Haziran ayından itibaren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri görevini yürütmektedir. Sürekli Basın Kartı sahibi olan Altınışık'ın, Haberin Seyir Defteri, B’aşka Vakit Kalmadı ve 246 Bir Kurtuluş Destanı isimli üç kitabı bulunuyor. Osman Altınışık, evli ve 2 çocuk babasıdır.
ANKHABER / Yeni kabinenin açıklanmasıyla birlikte kurumsal yapılanmalar da hızlandı. Bu kapsamda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevine, deneyimli gazeteci Osman Altınışık atandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yeni Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak deneyimli gazeteci Osman Altınışık, mesleğin her alanında yaptığı görevlerle takdir kazanmış bir isim..

Uzun yıllar gazetecilik alanında çalışmış olan Altınışık, yeni göreviyle bakanlık iletişim faaliyetlerini yürütecek.

ANKHABER olarak gazeteci arkadaşımıza başarı diliyoruz…

OSMAN ALTINIŞIK KİMDİR?

1967 yılında Düzce’de dünyaya gelen Osman Altınışık, ilköğrenimini Kaynaşlı’da, lise öğrenimini Düzce Endüstri Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı Bölümünde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Altınışık, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini ‘Küreselleşen Medya ve Tekelleşme Sorunları’ konulu bitirme projesi ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünde yaptı.

Tercüman Gazetesi, Türkiye Gazetesi, Foto Spor, İhlas Haber Ajansı, TV5 Televizyonu, Star Gazetesi, Sabah Gazetesi gibi kurumlarda muhabir, foto muhabiri, kameraman, editör, şef, haber müdürü, yazı işleri müdürü, genel yayın yönetmeni, yayın koordinatörü gibi görevlerde bulundu. İhlas Haber Ajansı Antalya kurucu bölge müdürlüğü ve Yazılı Haberler Müdürlüğü yaptı.

Sabah Gazetesi Ankara eki yayın yönetmenliği görevini 10 yıl sürdürdü. Mamak Belediye Başkanlığı Basın Müşavirliği yaptı. 2023 yılı Haziran ayından itibaren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri görevini yürütmektedir.

Sürekli Basın Kartı sahibi olan Altınışık'ın, Haberin Seyir Defteri, B’aşka Vakit Kalmadı ve 246 Bir Kurtuluş Destanı isimli üç kitabı bulunuyor.

Osman Altınışık, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.