Ormandan Sofraya

Yerel 27.10.2023 - 11:28, Güncelleme: 27.10.2023 - 11:28
 

Ormandan Sofraya

Altındağ Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı meyve ormanı, bu yıl da meyvelerini verdi. Toplanan meyveler ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
Altındağ Belediyesi’nden yüzleri güldüren yardım…2019 yılında ilçeye kazandırılan Gicik Meyve Ormanı, bu yıl da ihtiyaç sahiplerini sevindirdi. Ağaçlardan toplanan kilolarca meyve, ihtiyaç sahibi ailelerin sofrasında yerini aldı. “AĞAÇLARIMIZ SEVGİYLE BÜYÜDÜ, BEREKETİ BOL OLDU” Gicik Meyve Ormanı’nın her yıl bereket saçtığını, meyve ağaçlarından kasalar dolusu meyve toplandığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Birkaç yıl önce meyve fidanlarını dikerken, bu fidanların büyüyeceğine, meyve vereceğine, Ankara'ya nefes olacağına inanmıştık. İnancımız boşa çıkmadı. Çok şükür, hayallerimiz gerçek oldu. Ağaçlarımız sevgimizle büyüdü, yıllardır meyvelerini topluyoruz. Sevginin ve emeğin bereketine bu yıl bir kez daha şahit olduğumuz için çok mutluyuz." dedi. Başkan Balcı "Ağaçlarımıza öyle güzel, öyle sevgiyle baktık ki, her geçen yıl daha fazla vermeye başladılar. Bu yıl ormanımız yine bereket saçtı, şükürler olsun… Şimdi hem meyvelerimizi, hem de sevgimizi ihtiyaç sahibi ailelerimizle paylaşma vakti…" ifadelerini kullandı.
Altındağ Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı meyve ormanı, bu yıl da meyvelerini verdi. Toplanan meyveler ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Altındağ Belediyesi’nden yüzleri güldüren yardım…2019 yılında ilçeye kazandırılan Gicik Meyve Ormanı, bu yıl da ihtiyaç sahiplerini sevindirdi. Ağaçlardan toplanan kilolarca meyve, ihtiyaç sahibi ailelerin sofrasında yerini aldı.

“AĞAÇLARIMIZ SEVGİYLE BÜYÜDÜ, BEREKETİ BOL OLDU”

Gicik Meyve Ormanı’nın her yıl bereket saçtığını, meyve ağaçlarından kasalar dolusu meyve toplandığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Birkaç yıl önce meyve fidanlarını dikerken, bu fidanların büyüyeceğine, meyve vereceğine, Ankara'ya nefes olacağına inanmıştık. İnancımız boşa çıkmadı. Çok şükür, hayallerimiz gerçek oldu. Ağaçlarımız sevgimizle büyüdü, yıllardır meyvelerini topluyoruz. Sevginin ve emeğin bereketine bu yıl bir kez daha şahit olduğumuz için çok mutluyuz." dedi.

Başkan Balcı "Ağaçlarımıza öyle güzel, öyle sevgiyle baktık ki, her geçen yıl daha fazla vermeye başladılar. Bu yıl ormanımız yine bereket saçtı, şükürler olsun… Şimdi hem meyvelerimizi, hem de sevgimizi ihtiyaç sahibi ailelerimizle paylaşma vakti…" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.