ORHAN PEHLEVAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sağlık 30.12.2022 - 00:36, Güncelleme: 02.01.2023 - 13:09
 

ORHAN PEHLEVAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, Etlik Şehir Hastanesi Genel Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Orhan Pehlevan’ı ziyaret etti.
ANKHABER Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, engellilere sunduğu hizmetler dolayısıyla sıkça ziyaret edilirken, kendisi de ziyaretlerde bulunuyor. Ali Daşdan son olarak, Etlik Şehir Hastanesi Genel Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Orhan Pehlevan’ı ziyaret etti. Ziyaretle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Ali Daşdan şunları söyledi: “Bugün Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi olarak Etlik Şehir Hastanesi Genel Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürümüz Sayın Orhan Pehlevan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik. Kendisi de Engelli ve dezavantajlı gurupların her zaman yanında olacağını belirterek ziyaretimizden duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi. Bizde kendisine iyi ki sizin gibi engelli ve dezavantajlı gurupların destekçisi idare amirlerimiz var diyerek desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ettik.”
Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, Etlik Şehir Hastanesi Genel Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Orhan Pehlevan’ı ziyaret etti.

ANKHABER

Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, engellilere sunduğu hizmetler dolayısıyla sıkça ziyaret edilirken, kendisi de ziyaretlerde bulunuyor.

Ali Daşdan son olarak, Etlik Şehir Hastanesi Genel Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Orhan Pehlevan’ı ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Ali Daşdan şunları söyledi:

“Bugün Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi olarak Etlik Şehir Hastanesi Genel Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürümüz Sayın Orhan Pehlevan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik. Kendisi de Engelli ve dezavantajlı gurupların her zaman yanında olacağını belirterek ziyaretimizden duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi. Bizde kendisine iyi ki sizin gibi engelli ve dezavantajlı gurupların destekçisi idare amirlerimiz var diyerek desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ettik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.