‘Onbirler Grubu Resim Sergisi’ Emin Antik Sanat Merkezinde açıldı

Kültür-Sanat 24.09.2023 - 09:47, Güncelleme: 24.09.2023 - 09:47
 

‘Onbirler Grubu Resim Sergisi’ Emin Antik Sanat Merkezinde açıldı

Sergi bir ay süre ile siz sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak…
ANKHABER Başkent Ankara’nın önemli kültür/sanat mekanlarından Emin Antik Sanat Merkezinde etkinlikler ve sergiler devam ediyor. Son olarak, ‘Onbirler Grubu Resim Sergisi’ Emin Antik Sanat Merkezinde açılarak sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Emin Antik Sanat Merkezi yetkilisi İbrahim Terzioglu, sergiyle ilgili şu paylaşımda bulundu: “Prof. Dr. Adnan Tepecik Hocamızın doktora öğrencileri günümüzde ülkemizin dört bir yanında güzel sanatlar fakültelerinde yöneticilik ve eğitimcilik yapan Hüseyin Elmas, Raif Kalyoncu, Aybike Demirci Şenkal, Mehtap Pazarcıoğlu Bingöl, Özlem Uslu, Selma Şahin, Şeyda Eraslan Tanpınar, Talay Kayabekir, Uğur Atan hocalarımızın birbirinden güzel değerli eserlerinin oluşturduğu "Onbirler Grubu Resim Sergisi" Emin Antik Sanat Merkezi’nde sezon açılış sergimizi nitelikli sanatçı ve sanatseverlerin katılımı ile yapmanın gururunu yaşıyoruz. Sergimiz bir ay süre ile siz sanatseverlerin ziyaretine açıktır başta değerli hocalarımıza ve tüm katılımcı sanatseverlere teşekkür ediyoruz.”
Sergi bir ay süre ile siz sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak…

ANKHABER

Başkent Ankara’nın önemli kültür/sanat mekanlarından Emin Antik Sanat Merkezinde etkinlikler ve sergiler devam ediyor.

Son olarak, ‘ Onbirler Grubu Resim Sergisi’ Emin Antik Sanat Merkezinde açılarak sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Emin Antik Sanat Merkezi yetkilisi İbrahim Terzioglu, sergiyle ilgili şu paylaşımda bulundu:

“Prof. Dr. Adnan Tepecik Hocamızın doktora öğrencileri günümüzde ülkemizin dört bir yanında güzel sanatlar fakültelerinde yöneticilik ve eğitimcilik yapan Hüseyin Elmas, Raif Kalyoncu, Aybike Demirci Şenkal, Mehtap Pazarcıoğlu Bingöl, Özlem Uslu, Selma Şahin, Şeyda Eraslan Tanpınar, Talay Kayabekir, Uğur Atan hocalarımızın birbirinden güzel değerli eserlerinin oluşturduğu " Onbirler Grubu Resim Sergisi" Emin Antik Sanat Merkezi’nde sezon açılış sergimizi nitelikli sanatçı ve sanatseverlerin katılımı ile yapmanın gururunu yaşıyoruz.

Sergimiz bir ay süre ile siz sanatseverlerin ziyaretine açıktır başta değerli hocalarımıza ve tüm katılımcı sanatseverlere teşekkür ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.