Öğrencilere TYT Kitabı Desteği

Yerel 06.12.2023 - 12:06, Güncelleme: 06.12.2023 - 12:06
 

Öğrencilere TYT Kitabı Desteği

Altındağ Belediyesi yine öğrencilerin yüzünü güldürdü. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın girişimleriyle, bu yıl da sınava hazırlık kitabı dağıtımı başladı. Altındağ'da ikamet eden ve TYT sınavına girecek öğrencilere, ücretsiz olarak sınava hazırlık test kitabı armağan edildi.
Altındağ Belediyesi, bu yıl sınava girecek olan öğrencileri unutmadı. Eğitime katkı sağlamak ve sınava hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla, Altındağ'da TYT sınavına girecek olan tüm 12. sınıf öğrencilerine, soru tekniği formatına uygun, hem ders tekrarı hem de soru bankası niteliğinde hazırlık kitabı dağıtılıyor. Altındağ’daki liseleri ziyaret eden ve 12’nci sınıflara kitap dağıtımı yapan Başkan Asım Balcı, “Altındağ Belediyesi olarak, Altındağ’daki gençlerimizin her alandaki başarılarını olduğu gibi, sınav başarılarını da çok önemsiyoruz. Onların başarılarına hiçbir şey engel olmasın istiyoruz. Bu nedenle bu yıl da, önceki yıllarda olduğu gibi test kitabı dağıtma kararı aldık. Tüm öğrencilerimize şimdiden sınavlarda kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi. BAŞARIYA ENGEL YOK Başkan Asım Balcı “Her öğrencimiz aynı imkânlara sahip değil… Öğrencilerimizin kaynaklara rahat ulaşamaması ya da imkanlarının el vermemesi, hayallerine kavuşmasına, başarıya ulaşmasına engel olmamalı. Ek ders alamayan, kaynak kitap bulamayan bir öğrencimizin bile kalmaması için tüm imkanlarımızı seferber ediyor, durmaksızın çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Balcı öğrencilere “Sizler ilk günkü azimle çalışmaya devam edin, konsantrasyonunuzu bozmayın. Hepinize başarılar diliyorum” sözleriyle seslendi.
Altındağ Belediyesi yine öğrencilerin yüzünü güldürdü. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın girişimleriyle, bu yıl da sınava hazırlık kitabı dağıtımı başladı. Altındağ'da ikamet eden ve TYT sınavına girecek öğrencilere, ücretsiz olarak sınava hazırlık test kitabı armağan edildi.

Altındağ Belediyesi, bu yıl sınava girecek olan öğrencileri unutmadı. Eğitime katkı sağlamak ve sınava hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla, Altındağ'da TYT sınavına girecek olan tüm 12. sınıf öğrencilerine, soru tekniği formatına uygun, hem ders tekrarı hem de soru bankası niteliğinde hazırlık kitabı dağıtılıyor. Altındağ’daki liseleri ziyaret eden ve 12’nci sınıflara kitap dağıtımı yapan Başkan Asım Balcı, “ Altındağ Belediyesi olarak, Altındağ’daki gençlerimizin her alandaki başarılarını olduğu gibi, sınav başarılarını da çok önemsiyoruz. Onların başarılarına hiçbir şey engel olmasın istiyoruz. Bu nedenle bu yıl da, önceki yıllarda olduğu gibi test kitabı dağıtma kararı aldık. Tüm öğrencilerimize şimdiden sınavlarda kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

BAŞARIYA ENGEL YOK

Başkan Asım Balcı “Her öğrencimiz aynı imkânlara sahip değil… Öğrencilerimizin kaynaklara rahat ulaşamaması ya da imkanlarının el vermemesi, hayallerine kavuşmasına, başarıya ulaşmasına engel olmamalı. Ek ders alamayan, kaynak kitap bulamayan bir öğrencimizin bile kalmaması için tüm imkanlarımızı seferber ediyor, durmaksızın çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Balcı öğrencilere “Sizler ilk günkü azimle çalışmaya devam edin, konsantrasyonunuzu bozmayın. Hepinize başarılar diliyorum” sözleriyle seslendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.