ODTÜ Lisesi Korosu’na Yakışan 30. Kuruluş Yılını Kutlama Konseri

Kültür-Sanat 06.06.2024 - 12:14, Güncelleme: 06.06.2024 - 12:36
 

ODTÜ Lisesi Korosu’na Yakışan 30. Kuruluş Yılını Kutlama Konseri

ANKHABER ODTÜ Lisesi Korosu’nun 30’ncu Yıl Konseri, koro üyeleri ve mezun öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Şef Erkoç Torun’un yönetimindeki konser büyük ilgi gördü, alkış aldı.
ERKOÇ TORUN’UN BAŞARILI YÖNETİMİ Konser öncesinde mezun öğrenciler, Erkoç Torun hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Bir öğrenci, Torun için, “Hocamız bize sadece müziği değil, aile olmayı, iyi bir insan olmayı da çok iyi bir şekilde öğretiyor. Öğrencileri olarak böyle değerli bir insanın hayatımızda olması ve bizlere sayamayacağımız çok şey katmış olması her birimiz için çok büyük bir şans.” diyerek salondaki herkesi duygulandırdı. 30’ncu Yıl Konseri’ne onlarca eski ve yeni öğrenci katıldı. Gece boyunca seslendirilen birbirinden güzel eserler, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. ODTÜ Lisesi Korosu’nun 30 yıllık tarihine tanıklık eden bu özel gece, müzik dolu bir atmosferde, nesiller boyu süren bir geleneğin devamını müjdeledi. Şef Erkoç Torun’un liderliğindeki ODTÜ Lisesi Korosu, yalnızca müzikteki başarılarıyla değil, aynı zamanda öğrencilere kazandırdığı değerler ve aile olma bilinciyle de gurur kaynağı olmaya devam ediyor. KORO’NUN MAZİSİ BAŞARILARLA DOLU ODTÜ Lisesi Korosu’nun kuruluşundan bu yana büyük başarılar elde etmesinde Şef Erkoç Torun’un emeği yadsınamaz. Torun, koro ile birlikte yurtiçi ve yurtdışında birçok uluslararası yarışmada onlarca ödül kazanılmasına öncülük etti. Son olarak, 27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen 21. Uluslararası Venedik (Caorle) Koro Festivali’nde ODTÜ Lisesi Korosu, ülkemize ve okullarına 3 büyük ödül kazandırarak uluslararası bir başarıya daha imza attı. Bu prestijli yarışmada, koro bir altın diploma ve bir gümüş diploma kazanırken Koro Şefi Erkoç Torun’a da Koro Şefi Özel Ödülü verildi. Erkoç Torun, ödül töreni sonrasında yaptığı konuşmada, “Emek ve sevgileri için öğrencilerimi yürekten kutluyorum. Destekleri için okuluma ve emekleri için müzik öğretmeni kardeşlerim Nevzat Cem Ünal ve Ece Teke’ye çok teşekkür ediyorum.” dedi.
ANKHABER ODTÜ Lisesi Korosu’nun 30’ncu Yıl Konseri, koro üyeleri ve mezun öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Şef Erkoç Torun’un yönetimindeki konser büyük ilgi gördü, alkış aldı.

ERKOÇ TORUN’UN BAŞARILI YÖNETİMİ

Konser öncesinde mezun öğrenciler, Erkoç Torun hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Bir öğrenci, Torun için, “Hocamız bize sadece müziği değil, aile olmayı, iyi bir insan olmayı da çok iyi bir şekilde öğretiyor. Öğrencileri olarak böyle değerli bir insanın hayatımızda olması ve bizlere sayamayacağımız çok şey katmış olması her birimiz için çok büyük bir şans.” diyerek salondaki herkesi duygulandırdı.

30’ncu Yıl Konseri’ne onlarca eski ve yeni öğrenci katıldı. Gece boyunca seslendirilen birbirinden güzel eserler, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. ODTÜ Lisesi Korosu’nun 30 yıllık tarihine tanıklık eden bu özel gece, müzik dolu bir atmosferde, nesiller boyu süren bir geleneğin devamını müjdeledi.

Şef Erkoç Torun’un liderliğindeki ODTÜ Lisesi Korosu, yalnızca müzikteki başarılarıyla değil, aynı zamanda öğrencilere kazandırdığı değerler ve aile olma bilinciyle de gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

KORO’NUN MAZİSİ BAŞARILARLA DOLU

ODTÜ Lisesi Korosu’nun kuruluşundan bu yana büyük başarılar elde etmesinde Şef Erkoç Torun’un emeği yadsınamaz. Torun, koro ile birlikte yurtiçi ve yurtdışında birçok uluslararası yarışmada onlarca ödül kazanılmasına öncülük etti. Son olarak, 27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen 21. Uluslararası Venedik (Caorle) Koro Festivali’nde ODTÜ Lisesi Korosu, ülkemize ve okullarına 3 büyük ödül kazandırarak uluslararası bir başarıya daha imza attı. Bu prestijli yarışmada, koro bir altın diploma ve bir gümüş diploma kazanırken Koro Şefi Erkoç Torun’a da Koro Şefi Özel Ödülü verildi.

Erkoç Torun, ödül töreni sonrasında yaptığı konuşmada, “Emek ve sevgileri için öğrencilerimi yürekten kutluyorum. Destekleri için okuluma ve emekleri için müzik öğretmeni kardeşlerim Nevzat Cem Ünal ve Ece Teke’ye çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.