NURAY BAŞAR’IN TARİHİ BAŞARISI

Ekonomi 13.12.2022 - 18:29, Güncelleme: 13.12.2022 - 22:06
 

NURAY BAŞAR’IN TARİHİ BAŞARISI

TABİD Başkanı, Ankaralı iş insanı Nuray Başar, Ankara Sanayi Odası organ seçimlerinde TOBB Delegesi seçilirken, Ankara odalarından (ATO, ASO, ATB) seçilen tarihteki ilk TOBB Meclis kadın üyesi olma özelliğini kazandı.
ANKHABER Teknoloji Araştırma Geliştirme Bilim ve İnovasyon Derneği (TABİD) Başkanı, Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Genel Merkez Yönetim Kurulu Saymanı, Türkiye Bilim Dernekleri Federasyonu (TÜBİFED) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Ankaralı iş insanı Nuray Başar, Türk kadınını mesleki örgütler ve sivil toplum kuruluşlarında temsil bakımından tarihi bir başarı imza attı. Nuray Başar, Ankara Sanayi Odası (ASO) organ seçimlerinde TOBB Delegesi seçilirken, söz konusu tarihi başarıyı elde etti. Nuray Başar, Ankara odalarından (ATO, ASO, ATB) seçilen tarihteki ilk TOBB Meclis kadın üyesi oldu. NURAY BAŞAR KİMDİR 1968 Kayseri doğumlu olan Nuray Başar Hacettepe Üniversitesini bitirdi. 1990 yılından 1996 yılına kadar özel sektörde görev yapan Başar 1996 yılında bilgisayar firması kurarak serbest çalışma hayatına atıldı. 2000 yılında kurduğu medya ajansıyla da iletişim danışmanlığı ve dergi yayıncılığı yapmakta. Sanayi ve iş dünyasına yönelik Ekosanayi Dergisini çıkarmanın yanı sıra birçok kurum ve kuruluşunda dergisini çıkarmaktadırlar. Tercüman ve Sabah gazetelerinde yazarlık yaptı. TBD Genel Merkez Sayman Üyeliği, TABİD Başkanlığı, Ankara Sanayi Odası Yazılım Komitesi Başkanlığı, TÜBİFED Başkan Yardımcılığı, TOBB Sektör Meclisi Üyeliği devam etmekte olup; birçok sivil toplum kuruluşunda da görevleri bulunmaktadır. Kamuda birçok projede görev almaktadır. İngilizce bilmektedir.
TABİD Başkanı, Ankaralı iş insanı Nuray Başar, Ankara Sanayi Odası organ seçimlerinde TOBB Delegesi seçilirken, Ankara odalarından (ATO, ASO, ATB) seçilen tarihteki ilk TOBB Meclis kadın üyesi olma özelliğini kazandı.

ANKHABER

Teknoloji Araştırma Geliştirme Bilim ve İnovasyon Derneği (TABİD) Başkanı, Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Genel Merkez Yönetim Kurulu Saymanı, Türkiye Bilim Dernekleri Federasyonu (TÜBİFED) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Ankaralı iş insanı Nuray Başar, Türk kadınını mesleki örgütler ve sivil toplum kuruluşlarında temsil bakımından tarihi bir başarı imza attı.

Nuray Başar, Ankara Sanayi Odası (ASO) organ seçimlerinde TOBB Delegesi seçilirken, söz konusu tarihi başarıyı elde etti.

Nuray Başar, Ankara odalarından (ATO, ASO, ATB) seçilen tarihteki ilk TOBB Meclis kadın üyesi oldu.

NURAY BAŞAR KİMDİR

1968 Kayseri doğumlu olan Nuray Başar Hacettepe Üniversitesini bitirdi. 1990 yılından 1996 yılına kadar özel sektörde görev yapan Başar 1996 yılında bilgisayar firması kurarak serbest çalışma hayatına atıldı. 2000 yılında kurduğu medya ajansıyla da iletişim danışmanlığı ve dergi yayıncılığı yapmakta. Sanayi ve iş dünyasına yönelik Ekosanayi Dergisini çıkarmanın yanı sıra birçok kurum ve kuruluşunda dergisini çıkarmaktadırlar. Tercüman ve Sabah gazetelerinde yazarlık yaptı.

TBD Genel Merkez Sayman Üyeliği, TABİD Başkanlığı, Ankara Sanayi Odası Yazılım Komitesi Başkanlığı, TÜBİFED Başkan Yardımcılığı, TOBB Sektör Meclisi Üyeliği devam etmekte olup; birçok sivil toplum kuruluşunda da görevleri bulunmaktadır. Kamuda birçok projede görev almaktadır. İngilizce bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.