NEVZAT CEYLAN ve ZEYNEP YILDIZ, kahraman madencileri ziyaret etti

Güncel 07.03.2023 - 11:06, Güncelleme: 07.03.2023 - 11:06
 

NEVZAT CEYLAN ve ZEYNEP YILDIZ, kahraman madencileri ziyaret etti

Çayırhanlı Madenciler çok sayıda depremzedeyi enkazdan kurtarmıştı.
AK Parti Ankara Milletvekilleri Nevzat Ceylan ve Zeynep Yıldız, Asrın Felaketinin yaşandığı illerde arama ve kurtarma faaliyetlerine katılan KİAŞ Nallıhan Çayırhan Maden İşletme Müdürlüğü’nde görevli madencileri ziyaret etti. KİAŞ Çayırhan Maden İşletmeleri Müdürlüğünde gerçekleşen teşekkür ziyaretinde, Deprem bölgesinde yapılan arama kurtarma çalışmalarının ne denli zor geçtiğini anımsatan Ceylan, madencilerin yer altındaki tecrübesiyle enkaz altında kalan vatandaşlarımıza el uzatabilmek için kahramanca çalıştıklarını vurguladı. 800’e yakın madencinin, Kahramanmaraş Merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerde arama kurtarma çalışmalarına katıldığını belirten Ceylan, madencilerin her türlü zorluklara karşı enkaz altında yaşam mücadelesi verenlere el uzattığını ve çok sayıda vatandaşı enkazdan kurtardığını söyledi. Madencileri mesai saatinin bitiminde karşılayan Ceylan ve Yıldız ile  beraberindekiler yer altında alın teri dökerek çalışan madencileri unutmayacaklarını her zaman yanlarında olduklarını dile getirdiler. Öte yandan AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, deprem bölgesinde görev alan madencilere teşekkür ederek bu dönemde birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi. Ziyarete, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, AK Parti Nallıhan İlçe Başkanı Ertunç Güngör, KİAŞ Çayırhan Maden İşletme Müdür Yardımcısı Kemal Destanoviç ve Türkiye Maden İş Sendikası Orta Anadolu Şube Başkanı Talih Koçabıyık katıldı. Ziyaretin ardından Ceylan, Çayırhan’a gelen depremzedeleri ziyaret ederek isteklerini ve taleplerini dinledi, ardından depremden etkilenen çocuklar ile vakit geçirdi.
Çayırhanlı Madenciler çok sayıda depremzedeyi enkazdan kurtarmıştı.

AK Parti Ankara Milletvekilleri Nevzat Ceylan ve Zeynep Yıldız, Asrın Felaketinin yaşandığı illerde arama ve kurtarma faaliyetlerine katılan KİAŞ Nallıhan Çayırhan Maden İşletme Müdürlüğü’nde görevli madencileri ziyaret etti.

KİAŞ Çayırhan Maden İşletmeleri Müdürlüğünde gerçekleşen teşekkür ziyaretinde, Deprem bölgesinde yapılan arama kurtarma çalışmalarının ne denli zor geçtiğini anımsatan Ceylan, madencilerin yer altındaki tecrübesiyle enkaz altında kalan vatandaşlarımıza el uzatabilmek için kahramanca çalıştıklarını vurguladı.

800’e yakın madencinin, Kahramanmaraş Merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerde arama kurtarma çalışmalarına katıldığını belirten Ceylan, madencilerin her türlü zorluklara karşı enkaz altında yaşam mücadelesi verenlere el uzattığını ve çok sayıda vatandaşı enkazdan kurtardığını söyledi.

Madencileri mesai saatinin bitiminde karşılayan Ceylan ve Yıldız ile  beraberindekiler yer altında alın teri dökerek çalışan madencileri unutmayacaklarını her zaman yanlarında olduklarını dile getirdiler.

Öte yandan AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, deprem bölgesinde görev alan madencilere teşekkür ederek bu dönemde birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Ziyarete, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, AK Parti Nallıhan İlçe Başkanı Ertunç Güngör, KİAŞ Çayırhan Maden İşletme Müdür Yardımcısı Kemal Destanoviç ve Türkiye Maden İş Sendikası Orta Anadolu Şube Başkanı Talih Koçabıyık katıldı.

Ziyaretin ardından Ceylan, Çayırhan’a gelen depremzedeleri ziyaret ederek isteklerini ve taleplerini dinledi, ardından depremden etkilenen çocuklar ile vakit geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Nurettin Konaklı
(07.03.2023 13:08 - #324)
Değerli Ankara Milletvekillerimiz Zeynep Yıldız ve Nevzat Ceylan fedakarca deprem süresince Malatya merkez ve ilçelerinde mağdurlara beraber oldular. Mağdur insanların yardımlarına koştular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Milletçe geçmiş olsun. Rabbim deprem şehitlerine cennet ihsan eylesin. Yaralarımızın kısa zamanda sarılmaya başlamasını diliyorum.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.