Nevzat Ceylan, Dünya Madenciler Günü’nde Çayırhan’da madencilerleydi

Güncel 06.12.2022 - 09:56, Güncelleme: 06.12.2022 - 09:56
 

Nevzat Ceylan, Dünya Madenciler Günü’nde Çayırhan’da madencilerleydi

4 Aralık Dünya Madenciler Günü kapsamında Nallıhan Çayırhan’da bulunan maden ocağında etkinlik düzenlendi.
Çayırhan KİAŞ İşletme Müdürlüğünde düzenlenen programda madencileri, Ak Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, AK Parti Nallıhan İlçe Başkanı Ertunç Güngör,  Maden İş Orta Anadolu Şube Başkanı Talih Kocabıyık, Nallıhan Belediye Başkan Yardımcıları Serhat Selvi ve Cengizhan Karademir ile Çayırhan Mahalle Muhtarı Mustafa Kara, dualar eşliğinde maden ocağına uğurladılar. Yerin onlarca kat atlında karanlığı aydınlatmak için alın teri döken madencilerin 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü tebrik eden AK Parti Ankara Milletvekili Ceylan, yer altında alın terini kömür karasıyla birleştiren, karanlıkta ve soğukta emek verenlerin ve bu uğurda canlarını verenleri anmak için maden işçileri ile bir araya geldiklerini söyledi. Ceylan ve beraberindekiler Çayırhan’da maden ocaklarında çalışan işçilerin mesailerine başlamadan her biri ile tokalaşarak dualar eşliğinde madene uğurladı. Çayırhan maden ocaklarında hayatını kaybeden Nazmi Sert, Serkan Korkmaz, Mustafa Caymaz Ayhan Ulusoy’un ailelerine ziyarette bulunarak baş sağlı dileyen Ceylan, Meclis çalışmalarında maden çalışanlarının güvenliğinden ve madencilerin yaşam şartlarının iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
4 Aralık Dünya Madenciler Günü kapsamında Nallıhan Çayırhan’da bulunan maden ocağında etkinlik düzenlendi.

Çayırhan KİAŞ İşletme Müdürlüğünde düzenlenen programda madencileri, Ak Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, AK Parti Nallıhan İlçe Başkanı Ertunç Güngör,  Maden İş Orta Anadolu Şube Başkanı Talih Kocabıyık, Nallıhan Belediye Başkan Yardımcıları Serhat Selvi ve Cengizhan Karademir ile Çayırhan Mahalle Muhtarı Mustafa Kara, dualar eşliğinde maden ocağına uğurladılar.

Yerin onlarca kat atlında karanlığı aydınlatmak için alın teri döken madencilerin 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü tebrik eden AK Parti Ankara Milletvekili Ceylan, yer altında alın terini kömür karasıyla birleştiren, karanlıkta ve soğukta emek verenlerin ve bu uğurda canlarını verenleri anmak için maden işçileri ile bir araya geldiklerini söyledi.

Ceylan ve beraberindekiler Çayırhan’da maden ocaklarında çalışan işçilerin mesailerine başlamadan her biri ile tokalaşarak dualar eşliğinde madene uğurladı.

Çayırhan maden ocaklarında hayatını kaybeden Nazmi Sert, Serkan Korkmaz, Mustafa Caymaz Ayhan Ulusoy’un ailelerine ziyarette bulunarak baş sağlı dileyen Ceylan, Meclis çalışmalarında maden çalışanlarının güvenliğinden ve madencilerin yaşam şartlarının iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.