Nevzat Ceylan, Beydili toplantısında

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2021 - 18:38, Güncelleme: 01.08.2021 - 18:38
 

Nevzat Ceylan, Beydili toplantısında

ANKHABER Sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerinin mümkün olan her toplantısına katılmaya çalışan AK Parti Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan, son olarak Beydili Boyu mensuplarının buluşmasına katıldı. Adına ilk olarak Dîvânü lugāti’t-Türk’te rastlanan Oğuzların 24 boyundan biri olan Beydililere ev sahipliği yapan Nallıhan Beydili Derneğine ve Nallıhan Belediyesine teşekkür eden Nevzat Ceylan, hemşehrileri ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu belirtti. Türkiye'nin yaklaşık 30 şehrinden katılımla Nallıhan Kültür Merkezi'nde düzenlenen buluşmada, Baydili-Beydili boyundan gelenler buluştu. Nallıhan Belediyesinin ev sahipliği yaptığı programa, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Kaymakam Ergün Baysal, Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Beydili Nallıhan Derneği Başkanı Mustafa Orman ile 30 dolayında dernek başkanı ya da temsilcisi katıldı. Tarihçi Derya Gürtaş, programda, Oğuz ve Kayı boyları ile Beydili-Baydili boyları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

ANKHABER

Sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerinin mümkün olan her toplantısına katılmaya çalışan AK Parti Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan, son olarak Beydili Boyu mensuplarının buluşmasına katıldı.

Adına ilk olarak Dîvânü lugāti’t-Türk’te rastlanan Oğuzların 24 boyundan biri olan Beydililere ev sahipliği yapan Nallıhan Beydili Derneğine ve Nallıhan Belediyesine teşekkür eden Nevzat Ceylan, hemşehrileri ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu belirtti.

Türkiye'nin yaklaşık 30 şehrinden katılımla Nallıhan Kültür Merkezi'nde düzenlenen buluşmada, Baydili-Beydili boyundan gelenler buluştu.

Nallıhan Belediyesinin ev sahipliği yaptığı programa, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Kaymakam Ergün Baysal, Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Beydili Nallıhan Derneği Başkanı Mustafa Orman ile 30 dolayında dernek başkanı ya da temsilcisi katıldı.

Tarihçi Derya Gürtaş, programda, Oğuz ve Kayı boyları ile Beydili-Baydili boyları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.